Přejít na výpis diskuzí

Martin Rausch

OSOBNOST 4.6.2008 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tento borec je za moooc viděla sem ho naživo a je moooc krasnej nikdo na tebe nema zlato :-*
  • Prosím napište mi vše co o něm víte *14* *14* *14* *14*
  • On už není stou jeho přítelkyní fotomodelkou ?? Jestli ne tak jak to ?? A jak se jmenovala ?? A má nějakou novou ?? :) A chci se len zeptat v jakém městě právě ted bydlí *14* *14* *14* *14*
  • A jak se jeho vivolená jmenuje ?? *14*
  • si najkrajši moderator na slovensku
  • Ahoj Martině. jsi super moderátor *14* . Mám tě hrozně moc ráda a doufám, že jestli bude další rok v televizi Česko Slovensko má talent, tak že jej budeš moderovat zase ty *4* . Tak ahoj. Jsi fakkkkkt super. *15*
  • ahoj. mě to taky zajímalo. my to chceme řešit. ted mi to je stejně jedno, protože žádnou přítelkyni nemá. jo má sbvoji kočku, aby nebyl, tak sám *3*
  • ahoj. já jsem je viděla spolu. nevím jestli to, ale byla Martinova přítelkyně, ale asi jo. mě se taky moc nelíbila *13* . nevím jak tě mám oslovit- tak ( nepovím) tvá přezdívka. *1* *3*
  • Nemůžu nic jinýho, než s tebou souhlasit
  • to sú kre*éni nemajú nič iné na práci ako len urážať takých si nevšímaj Pyco
  • My na Pycouska môžeme byť na slovenskom len hrdí
  • Nechajte Pycouska pokoji.
    Ps: pre tých čo ho vulgárne uráža ...
  • Prečo nenecháte Pyca na pokoji.
    ps: pre tých čo ho uráža
  • To je pravda, někteří účinkující jsou dobří, ale furt jen zpěváci a tanečníci to je už divný...
    Ps: zachranujou to jen moderátoři :) ;)
  • Přesně, jen závidí kre--ni
  • S tím, jak Martina uráží jsou trapní!! jsou to jenom závistiví ---e
  • Ti lidi keří ho neustále uráží jsou trapní závistivci.....
    Ps: zalezte vy závistiví držky *10*
  • nejspííš ted nechodí s nikým akorát si pořídil mícu, ale je straštně milej, sympatickej hezkej a vtipnej, nejlepší ČSMTbcs
  • Naprosto bezkonkurenční !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Martin Pyčo Rauš? Hmmm, zajímavý jméno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit