Přejít na výpis diskuzí

Martin Rausch

OSOBNOST 4.6.2008 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Martin a láska

Ty jsi je někde spolu viděla? V bulváru nikdy nebyla jejich fotka. Jak jeho vyvolená vypadá, ať fanynky mohou žárlit
  • Re: Martin a láska

Doufám že ano. Moc jim to spolu sluší a vypadají fakt šťastně. *4*
  • Martin a láska

Chtěla bych vyhlásit anketu. Myslíte si, že s přívaly nových fanynek a atd. to Martinovi vydrží s jeho vyvolenou.
  • Re: Martin v Praze

Já je viděla na castingu Talentu 2 a když jsou spolu strašně jim to sluší, vypadají jako modelka a model.
  • Martin v Praze

Ahoj. Potkala jsem v Praze Martina, vídám ho dost často. Málem jsem do něj narazila, má kratší vlasy a měl sluneční brýle, ale měl boží oblečení. Mírně trhané džíny, triko a koženou bundu. Ale čekala ho jeho podle všeho přítelkyně, je fakt moc krásná a procházeli se Prahou ruku v ruce
  • Re: Andělé

Jardo, u vás doma se plive na lidi, kterým blahopřejete? Mít tak tvoje starosti a rozum, skočím do Vltavy. *13*
  • Andělé

Byl jsem na letošních Andělích a viděl jsem tam moderátora Pyca Rausche s jeho přítelkyni a blahopřáli Jakubovi Prachařovi a oba ho políbili. To je divné, nemyslíte? *14*
  • .......:-)

Martin je úplně úžasnej.......mám ho stasně ráda a nechápu proč o něm říkáte takový věci. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT je milionkrát lepší než nějaká talentmanie!!! Martine jsi prostě nej nej nej nej nej nej......moderátor!!!! MÁM TĚ MOC RÁDA *14* *14* *4*
  • ČSMT 2?

Ahoj všichni,chtěla bych se zeptat Pyca nebo kohokoliv jiného jestli neví, jaké má Martin plány do budoucna( de mi o projekty ve kterých bude případně účinkovat). Díky *1* *4*
  • Sladký

Ahoj všichni.....já si teda osobně o Martinovi myslím,že je strašně sladkej a má nádhernej úsměv a je strašně fakt krásnej jak vždycky do tý kamery tak kouká vždycky se mi podlamují kolena!Strašně žávidím všem holkám,který s nim byly a budou prostě je strašně krásnej!Škoda jen,že nejsem jedna slavná,aby si mě všiml!Mám Tě ráda MArťo! *14*
  • Re: Lence

Lenko, to "proč" je jenom jeho důvod. Třeba píše maily hodně do Čech, má tady moc známých a vyhovuje mu to. To neznamená, že nemá a nemůže mít taky slovenskou mailovu adresu, nebo současně mezinárodní. Tady odpovědel na české stránce, tak uvedl svůj český mail. Lidi
    pracující hodně s počítačem to dělají běžně. Martin je fajn a stopro je to on.

*4* *3* *3*
  • Re: Re: Re: pro Lenku!

Jo ale proč by si dělat český mail??? Nebo se sem mohl aspon registrovat. A uhodlas je mi 13 :))
  • Re: Re: pro Lenku!

Lenko, ty asi moc dlouho nepracuješ s počítačem, viď? Ptáš se takový nesmysl, že tvůj věk typuji na 11-13 let. To podle tebe Slováci nemůžou mít český, nebo mezinárodní mail? *7*
  • Re: Varovanie

Hele nic proti ale myslím že ty nejsi Pyco! Jestli seš tak sse omlouvám ale pochybuju..! Proč by měl třeba slovák český mail?? Hmm??
  • Re: Varovanie

Ahoj Martine,nic si z těch vulgárních příspevků nedělej, jsi upně normální fajn klučina,a at si každej myslí co cheš,lidi asi všecko moc prožívaj vid.

Jinak viděla jsem fotky tvího "mazlíčka"(papouška)?taky mám jednoho doma,jsou to pěkný roštáci,po ránu mi vždycky dělá budíček:0)

Měj se fajn a usměv :0)
  • Martin je skvělý

Martin je úžasný moderátor a je mi upřímně úplně jedno jakou má sexuální orientaci.Velice mu fandím a doufám,že bude stejně skvělý a možná ještě lepší než je teď!Martine nevšímej si toho a jeď si tu svou..! Zdali je to co psala Jana pravdou tak vám přeji dlouhý a krásný vztah..a pevné nervy při řešení takových hnusných věcí!:) *3*
  • Re: Pyco a ženy

to už Martina a jeho přítelkyni nemůžete nechat napokoji...všichni už to vědí... kvůli takovým lidem jako vy to vymazal tak to uz nevytahujte a nechte ho napokoji je to jeho život a ne váš všichni toho už nechali a ted zase někdo začína... vy Martina prostě nikdy nenecháte nebo co .... už to prosím vás neřešte ... jo a nej tak mimochodem kdyby Martin nechtel aby to někdo vědel že má přítelkyni taky by ste to řekla ste všichni divný jenom ho všichni podrážíte....!!!!!!!!!! *10*
  • Pyco a ženy

Zdravím. Musela jsem to uvést, aby nedocházelo k omylům. Martin rozhodně není gay, má moc krásnou přítelkyni. Je to naše kolegyně, herečka z jednoho divadla. Přejme mu to po těch letech samoty *3* *14*
  • Re: Re: Re: Varovanie

1) čs ma talent má lepší porotce a moderátory než talentmanie
    2) tahle soutěž je na trošku vyšší úrovni než talentmanie ( třeba se tam nestane že příde ženská oholí si hlavu a porota ji pošle dál)
    3) v talentmanii nemají Pyca. Martin je totiž nejskvělejší moderátor co znám a tímto bych mu chtěla říct jak moc ho mám ráda ( i když ho znám pouze z obrazovky) Martine, jste SKVĚLEJ!!!!!!! =D
  • martine si skvělý

pyco ty si vážně užasný a skvělý moderátor *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit