Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoooj chci vám říct že tě miluju...Jsem vaše velká fanynka...Zdálo jse mi o vás ve snu a od té doby vás miluju...Jste neodolatelný.. *14* *14* Někdy se můžeme sejít,ale až nebudeš mít přítelkyni..Jsi nejlepšíí...Pa Štěpulíík *14* *14*
  • DLOUHO VÁS OBDIVUJU.MILEJ,HODNEJ,SYMPATICKEJ.JSTE TEN NEJLEPŠÍ. *14* *14* *2* *1* *14* *14* *3* *15*
  • Milý pane Zounare vůbec nemůžu uvěřit co se z vás vyklubala.Vůbec se mi nelíbí co v Ordinaci v Růžové zahradě provádíte.Vy níčíte lidem životy a že nemáte ani trochu sebeúcty.POdle mě jste protivný,hnusný,zbrklý,divný a agresivní prase je mi z vás zle *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16* *10* *11* *12* *16*
    • hele víš co on je rád že něco může hrát jinak je určitě mily *3*
    • Martin ze to bohužel nemůže.. v reálu je to fajnovej a kamarádskej člověk.. To spíš nadívej režisérovi a né Martinovi...
  • Dobrý den Martine. Nevím je-li možné poradit divákům kde se dá sehnat tak pěkné oblečení jako máte v seriálu. To zařizují kostymérky, nebo máte tak pěkný vkus Vy sám ?? Je to neobvyklý dotaz ale moc by mi to pomohlo. Děkuji za odpověď, i když asi nepřijde. Hezkou práci a spokojený rok 2016 přeje Heluš
  • Luky1987
    Martin Zounar je další naše současná celebrita o ničem. A Ordinace atď jsou všechno kraviny na které se nedá vubec koukat
  • Vážený pane Zounare,vždycky jsem věděla, že jste výborný herec,který byl hlavně milý a roztomilý. Váš výkon v "Ordinaci..." je úžasný a tak přesvědčivý, že nemohu uvěřit, že jde zahrát tak dobře někoho tak nesympatického.Klobouk dolů, jste pan herec. *3*
  • safrova.m
    Zdravím Martine,nevím zda si mě budete pamatovat,ale setkali jsme se na akci Alimpex a povídali jsme si o Jiřím Koptovi alias guláš,musím Vám oznámit smutnou zprávu,že v pátek 2.7 zemřel.Mějte se pěkně Markéta
  • dotaz

Marine,mám jednu otázku.Proč nikde neuvádíš koníčka rybaření.Vím,že jsi rád chodil s tátou na ryby.Já také ráda podlehnu tomuto sportu,ikdyž radši pozoruji mužskou část jak čekají na mou chybu,aby mohli přispěchat s radou(málo kdy s pomocí).Letos jsem se dostala na ryby zatím jen jednou(maminka mi vyhořela a tak mám jiné starosti a žádné volno),ale stálo to zato.Na rybníku bylo tak 8-10 rybářů a policajti v naprostém klidu.Tak jsem vzbudila zájem,nahodila jsem bez problému,tak začli být nejistí.A když jsem nachytala 13 plevelných ryb a jednoho malého kapříka(45cm)začli se nést po rybníku hlasy,jak je tohle možný.A to můj muž už nevydržel,vztal a dost nahlas prones,nevím jak je to možný,ale jezdím s ní už 3rok a vždycky si zachytá.Přitom máme všechno stejný.Všichni ho litovali a radili mu at mně příště nechá doma.Ale já vím proč to je,já totiž ryby nejím a všechny zase pouštím s přáním brzkého uzdravení.Tak to jsem se zase rozepsala jsem ukecaná jako moje jmenovkyně.Tak přeji příjemné prožití dalších dnů.Scarlet
  • Tvl Zounar byl u nás ve škole a vařil nám nějaký špízi. Asi si myslel jak jsou dobrý, ale byl to takovej hnus, že sem z toho pak večer zvracela. :DD A moje sestra taky. A mojí kamarádku bolelo břicho. :DD No byl to fakt humáč.
    • A není to spíš tím, jaké jim dodali suroviny?
  • vaření

Tak jsem zavítala do tvého okénka s tím,že si počtu a ty zde máš jen jeden příspěvek.Martine už moc nehraješ,nebo spíše te není vidět na obrazovce,ale to co předvádíš v Prima vařečce za to tě moc chválím.Vybírám si týdny,které jsou s tebou a je fakt na co koukat.Ani tak neberu to vaření,jako se těším na tvé provázení tímto pořadem.Vydrž co nejdéle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší