Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Claudius

Vážený pane Martine, nevím, kam se vám ozvat,abychom vás mohli pochválit. Zakoupili jsme si na DVD seriál Já Claudius, sledovali jsme jej bez dechu. Jsme přímo unešeni nejen jeho dějem, ale skvělým dabingem,který celý seriál doprovázel. Vaše ztvárnění hlavní role bylo vynikající !!!! Přejeme vše nejlepší, Eva a Přemek z Uh.Hradiště.
  • picasso

Poděkování

Vážený pane Martine, velice si vážím toho jak jte se postavil k Našemu malému focení 18.1.2009 v Praze hlavně moje přítelkyně vás velmi uznává a má takové skromné přání přeje si vaši fotografii i s podpisem jestli vás mohu požádat o foto a její zaslání moc vám děkuji Adresa: František Černoch Glennova 11 Ustí nad Labem 40011 nebo ji zaslat jako přílohu na e-mail frantisek.cernoch@seznam.cz také Vás zvu na malou prezentaci mých výtvorů mezi ně jsem zařadil i budoucí repliky obrazů na seznam.cz lidé taktéž frantisek.cernoch ještě jednou Vám moc děkujem a spozdravem se loučím s přáním všeho nej dv Novém roce. *3*
  • Martine

ráda se dívám na pořad "Hádej,kdo jsem",líbí se mi i humor vás všech.Včera(1.4.)jste to ale přehnal!!!Když jste se snažil mluvit "brněnštinou",naskočila mě husí kůže po celém těle!!Nedělejte,prosím,to,na co nemáte!Vaše pražská mluva,s širokým e taky mnoha lidem vadí.Jinak vám všem fandím,Milena.
  • Všechno nejlepší k narozeninám, mnoho úspěchů v TV filmech a seriálech atd...
    Doufám, že tě zase někdy uvidím. :) *3*
  • Moc vám fandím

Heralecký
  • ahoj martine,teď bydlím v nemošicích čp. 223 u pardubic a mám telefón 608211956.tvúj zdenda seidl..
  • Plně chápu, že se jedná o herce, který hraje a dobře hraje svojí roly. Nechápu však, že Martin Zounar mohl vzít tak nepopulární roly v ordinaci v růžové zahradě. Snad i on má svojí hrdost a když si scénárista vymyslí takovou postavu tak at si jí odehraje sám. Jsem přesvědčen, že není pan Zounar na tom tak blbě aby musel brát kde mu co nabídnou, opravdu bych si před ním odplivl.
  • nevím, jaký je Martin v reálu,ale v televizi se mi jeho vystupování vždycky líbilo,podle mě je to dobrý herec a navíc i pěkný chlap. Martine, všechno nejlepší k narozeninám. Je fakt, že v Ordinaci je na zabití,ale je to jenom role.
  • Ahoj Martine vím že máš hodně práce a málo času, zastav se na Osečnici na malí pokec s kamarády a přáteli. Rádi Tě uvidíme a jinak Ti přejeme tobě i celé tvé rodině hodně zdraví v novém roce. Tak se měj s pozdravem Luboš.
  • Vážený pane Zounare, děkujeme Vám za herecký výkon v Ordinaci. Jste vynikající, už se těším na další díly. Nedejte se. Eva

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší