Přejít na výpis diskuzí

Martin Zounar

OSOBNOST 31.12.2006 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdá se mi to nebo vždycky hrajete padouchy??? *12*
    • Nezdá, takový je. Nemohu ho ani vidět *16* *8*
    • to se ti jenom zdá!!
  • Martin se dost předvádí.To není legrace to je debilita. Je pořád takový otlemený.A chodí jak když má v gatích nasr..o. *12*
  • Když tady čtu ty názory na pana Zounara tak si říkám že spousta lidí vidí herce úplně jinak než opravdu jaký jsou.Pro mě je pan Zounar skvělý herec který umí zahrát úplně všechno tomu se říká pan HEREC.Od malička je mi velmi sympatický a přeji mu spoustu dalších skvělých filmů. :-)
  • pana zounara jsem mela docela rada,ale co se hrabe do vareni nesnesu ho a tak prepinam. On nehraje on prehrava.Navic v GloBUSE TEN JEHO XICHT VIDET JE TO HRUZA A tak radeji letaky a reklamy, kde se on objevi nemuzu ani videt.
  • vůbec se nebudu divit až dosataneš po hubě potom co předvádíš v ordinaci ty trapáku, HNUSÍŠ SE MI!!!!!!!!!!!!!
  • dobrý den pane zounare moc vás zdravím řeknu vám že máte fakt dost zlou roli v ordinaci v růžové zahradě je to napínavé jen tak dál zdraví fanda. *7*
  • dgfdgd

*1* *1* *3* *9* *9* *5* *14* *10* *4* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • Neseriózní Martin Zounar

Pane Zounar ,již po shlédnutí 13.komnaty v ČT jsem reagoval i vám prostřednictvím ČT a vašeho manažera, že uvádíte nepravdivé informace o tom ,že vám MIDO Film Brno,spol.s r.o. dluží velké peníze za dabing. Dopis, který jsem vám poslal již před rokem v březnu 2007, vám zcela jasně vysvětlil, že váš problém způsobila jiná firma podobného jména (v obchodním rejstříku je jich min. 12),která už od roku 1997 neexistuje a vaše dluhy a věci o kterých mluvíte vznikly v roce 1994 až 1996 , a také jste byl poučen o tom , že naše firma s vámi nikdy neměla žádný smluvní vztah ani jste pro nás nedělal žádný dabing ,neboť naše firma vznikla v lednu 2004 (viz obchodní rejstřík). Já jakožto ředitel a většinový vlastník společnosti MIDO Film Brno,spol.s.r.o. vás znám pouze z televize . Vzhledem k vašim obecným vyjádřením o MIDO z Brna nebo MIDO Film z Brna , jste poškodil naší firmu již v televizi a následně jak na tomto fóru tak i minulý týden v časopise Vlasta opakovaným tvrzením, že naše firma vám dluží velké peníze . Zde je nutno pro podobné názvy vážit formu jak o vašich starých dlužnících a jejich nezaměnitelné identifikaci můžete v médiích mluvit .Je vidět ze z našeho dopisu si nic neděláte a proto jsem nucen se obrátit na soud, aby tomu jednání zabránil .
    Za MIDO Film Brno,spol.s.r.o. *5*
    Vodák Petr ředitel spol. a spolumajitel
  • Dobrý den Martině,jste výborný herec,máte komediální talent,moc mě bavíte,a ještě ke všemu sexi chlap :).Tatínek byl také výborný herec.Oba dva velcí fešáci :).At se vám daří,a přicházejí další zajímavé role.
  • M od M

Dobrý den Martine,
    dnes čtu v Pestrým světě článek o vašem miminku (holčička)gratuluji!
    vím že jste to meměl lehké když jste přišel na svět ,ale bojoval jste a je z Vás krásný chlap.Muj syn byl před 2roky na tom podobě tak vím o čem píši.Mějte se Vy i Simonka krásně a hezké dny.Vše dobře dopadne!!!Marta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit