-
Umíte krásně hrát nejvíce se mi líbíte v seriálu ordinace v růžové zahradě 2 jako MUDR. Bohdan Švarc nebo v seriálu velmi křehké vztahy jako Bořek
-
-
jo v ordinaci hrajete pěknýho zmetka,přesto se musím kolikrát smát. *1*
-
Bobo??Ten je výbornej!!
-
-
Monča
Martine,posílám Ti pozdrav z Jindřichova Hradce.Mám Vás moc ráda.Ráda sleduju pořad Hádej kdo jsem kde učinkujete spolu s ostatními.Jste pořád pěknej chlap,jako když jste hrál např.v serálu Chlapci a chlapi.Moc Vám gratuluji k Vašemu zatím nenarozenému miminku,které čekáte s Vaší Simonkou.Mějte se a buďte i nadále takový jako doposud.Pa pa.Monika. *14* *4* -
kdy už konečně vypadneš z ordinace hajzle """"""" seš prase
-
Martin je otlemenec.Jeho otec se musí v hrobě otáčet co je syn za debila
-
Zapoměla jsem napsat v jakém seriálu. Ordinace v růžové zahradě. Jinak sleduji všechny seriály a Vy jste pan herec. Heluš
-
Ahoj Martine,mám dobrej kšeft,ozvi se 608211956,Zdenék.
-
-
poděkování
Vážený pane, Zounare,
Chtěla bych Vám poděkovat za nádherný zážitek z Vánočního koncertu "DĚTEM" v Luhačovicích, který jste moderoval s Bárou Basikovou a z Vašich rukou a rukou paní L.Záhorské jsem obdržela šek za péči o smrtelně nemocné děti. Žiju velmi smutným životem a tohle byl pro mě zážitek, na který se nezapomíná.Chtěla jsem poděkovat do mikrofonu, ale při pohledu do sálu, kde seděli lidé dojatí mýmpříběhem, se mi sevřelo hrdlo a nedostala jsem ze sebe nic.Naše děti trpí nemocí Muckopolysacharidoza, což laicky znamená postupné odumírání mozku, kdy z dětí, které četly a psaly, se postupně stávají děti celkově ochrnuté s těžkou mentální retardací končící smrtí.
Naše děti jsou ve věku 17 a 15 let a jsou ve fázi, kdy přestávají mluvit, myslet i chodit.
Děkuji ještě jednou za krásný večer, který byl pro mě pohlazením na duši.
Vážím si Vás pro jemný humor a lehký šarm a zejména proto, jak krásně mluvíte o svém tatínkovi, na kterého stále vzpomínáte.
Přeji Vám mnoho osobních i pracovních úspěchůa v životě jen samou radost a štěstí.
Poděkujte, prosím i paní Basikové.
Zdraví Vás Lenka Častová s manželem Zdeňkem. -
martas
martine jste skvelej...hrajete uz zase v Hate??? -
rozpaky
Milý Martine.
v pořadu "hádej kdo jsem" jste se opakovaně a trapně navážel do Honzy Nedvěda.Musíte se nutně znechucovat hodně lidem kteří H.N. milují? navíc si myslím / bez urážky/ že mu i přes svou momentální popularitu nesaháte ani po kotníky. trochu sebereflexe- působí to lacině až trapně.moc by mě zajímal Váš názor,jestli Vám za to stojím, odpovězte mi prosím na můj mejl.předem Vám děkuji. -
-
Re: rozpaky
hale on ti nic neudělal ti neznaš srandu .. ajestli jse podle tebe navažel jak navažkah.......... .d,h.n. toje vaše chyba........... on to tak nemislel. . . to neznamena že když to osobnost jako my ostatny mame se knim osobnostem slušně chovat jsou to lide jako my
maji praci karieru ....penize rodinu
rozvody manželstvy zaliby fanoušky *14* *14* *14* *4* *4* *4* *13* *5* *3* *14* *14* -
-
Místo obhajoby Zounara, by jsi se měla naučit pravopis
-
-
-
...
Martine Zounare po dnesku musim ric ,ze jste velmi zajmavi clovek.Bylo velmi zajmave vam spadnout do naruci *8* *8*