Přejít na výpis diskuzí

Martina Sáblíková

OSOBNOST 22.11.2010 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boureanust

BEST

jsi uplně BEST *4*
  • wauworld
    http://www.sport.cz/diskuse?id=192451&articleId=/clanek/194917-nemohla-jsem-se-dockat-az-budu-s-martinou-zase-zavodit-rika-sablikove-souperka-pechsteinova.html§ionId=691&page=1#c29692204
  • Martina je nejlepší!

Martina je absolutní jednička a to nejen svými výkony.Náš národ by si jí měl považovat a hýčkat si jí aby nás mohla svými užasnými výkony ohromovat ještě spoustu let.A za svoje výkony by si zaslouži stadion aby nemusela neustále jezdit do ciziny a nebo na zamrzlé rybníky atd.
  • ..

ona je proste skvělá *14*
  • zuhajda07

martina

Martinka je uplne ze vsech nejlepsi dik moc za ty tri krasny medaile!dik ses proste nej!!!!
  • no,jo,

chtělo by to přidat 10 a 20km na ZOH,aby to bylo zajímavější,ty krátké tratě jsou o ničem
  • rc

Neboj se Martííí nikdo se na tebe zlobit nebude když nebudeš první:-)
    je to přeci tvůj závod:)
    nestarej se o ostatní a dělej si to jak chceš ju:-)
    ale strašně moc ti to přejeme a fandíme ti a máme tě rádi,to co jsi předvedla na olimpiádě to bylo opravdu výjmečné,výjmečný výkon:)
  • Skvělé

Martino, úžasná sezóna! Moc mě sport nebere, ale Tvoje soutěže jsem letos sledovala s napětím a držením palců. Přeju Ti i další vydařené závody a hodně štěstí také v soukromém životě. Moji rodiče pocházejí z obce Jámy. Takže, sousedko, drž se i nadále! *3*
  • ane.tt

...

vše nej *14*
  • vše nej

všechno nejlepší!! Hodně úspěchů! Si bezvadná! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit