Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Martino já tí chci jen ric že tě strašně obdivuju a já vím že tohle bude znít blbě, ale já k tobě vzhlizim a jak furt prochazim něco o tobě tak vydim že seš narodila 21.3.1997 a já se narodila 22.3.2004 moc se mi líbí tvoje povaha a čelí tvůj film i ostatní co hrajou v tvem pořadu a doufám že jednou přijede a já té budu moc vidět bydlím v České Republice v Hrušovanech nad Jevišovkou. Mám té ráda Tini!!!!!!!!!!! :D
    • Ahoj promiň že se ti do toho pletu ale tohle není pravá Martina tak nepište pořád do těch komentu jak ji milujete nebo zbožňujete. Můžete ji napsat na Twitter nebo na Face ale sem fakt ne.
  • Ahoj Tini já tě strašně, ale strašně obdivuju doufám že až vyrostu bedu jako ty procházela jsem mylion věci o tobě, ale jedna se mi velice zalíbila protože ty ses narodila 21.3.1997 a já 22.3:2004 a mé se líbíš tak sem píšu za Martina Stoessel je muj vzor a mám jí ráda :D
  • tak si tam *10* *13* *13* *14*
  • otpis prosim *11* *10* *13*
  • ja sem laura chtela ich abi semte spoznala aho pretci sito h

*5* c
    • tak si tam
      *6* *5*
  • takhle se vás zeptám Martina Stoessel je z argentýny a v argentý ně se mluví španělsky a tak můžete něco psát španělsky díky
  • Ahoj Tini chtěla sem ti říct že podle mě si ta neuzasnější herečka, zpěvačka, tanečnice, promě si dokonalá moc moc ti fandim a mám tě moc moc ráda!... *14* *14*
  • Ahoj violista je moje sestra
    • violetta neni tvoje sestra violetta je vymyslena postava kterou hraje tini *3*
  • Ano, Martina Tina Konušová má pravdu,nehádejme se s kým chodí vždyt je to její osobní život,i když si tady to nepřečte tak si myslím že vám by se nelíbilo kdyby vám někdo kecal do vašeho vstahu nebo by se bavil o tom koho milujete škaredě.Pravda ,hlavně že jsme její Faninky s velkým F. PS:tím že si to tady nepřečte jsem myslela jako že si tady nepřečte to jak tady někteří říkají s kým by měla chodit nebo jak někteří říkají něco o juanovi. Myslím v dobrém.
  • Ahojte sievčata nehľadajte sa s kim chodí je hlavne že ju mame všeci radi a aj ja sa volám Martina a volajuma tini alebo Tina spievam tancujem chodím na hodini klaviru no fakt a viem spievať tancovať a hrať na klavír všetky piesne od violetti je naj a nemá cenu sa hádať a ak chcete volajte má tini :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit