Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jorgeho mam rada aj som chcela aby s tini spolu chodili zbožnujem ju a ked ma blond vlasy jej to velmi nesluši asi preto ze som zviknuta na hnede skratka je super a talentovana a podla mna ked to vie alebo nie je naj a ma ma rada vsetkych svojich fanusiov zbožnije *1* *15* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *16*
  • kdo si misli že 3 serie violetty je nej at prosim da like. *1*
    • 3.série ani nezačala!!!
    • ty si myslis ze ti ja nebo nekteri kteri maji rozum ti dame LIKE? Hele nejsem tak blba abych nevidela ze ti jde jen o LIKE *3* *3* *3*
  • violetta je uzasna a krasna ale ve violette 3 jej tie vlasi neslucia *7* ale ve violette 2 je krasna a heska a leon taky *14* *14* a tini je velmi pekna a ajtak ked ma tetovanie tak mie to nevady je to velmi pekne a ajto srdce je heske jej sa to hodi ale postave vo violette ne *7* a taky ze som cetla ze violetta chdi s jorgerom nevim jestli jo nebo ne *14* *14* a jeste nieco lidi vim ze nesnacite stepie a vy si mislite ze ma dieta tak to nie ona je jeho teta a jorge taky ujo a raphita je jeho synovec a ne syn a taky ze stepie je mila a ne zla vim ze ju nesnacite ale ajtak je mila no ale ja nesnacim ze chodi s jorgerom *16* *16* a nebo su jenom kamosi nebo tak asi nevim a petr tini taky lebo ja sem nevidela petra a tini se nikdy libat takze su kamosi *14* *14* *14* tini + jorge sarovna velika laska *14* *3* *14* *3* *14* *14* *15* *15*
  • Jj ale jestli jste viděli konec druhý serie vite ze je nejhezčí
  • violetta je super az na to ze se do 2 serie prisral diego ... violetta patri k leonovi!!! :* tak nwm co tam hleda diego.. :/
    • Jj ale kdo viděl konec druhy série tak ví ze se ma na co těšit
    • Violetta je super pozerám ju každý deň počúvam jej pesničky a furt niečo o nej zistujem divam sa na jej fotky... Podla mňa je super že prišiel do serialu Diego je to zaujímave *14* ale najradšej by som bola keby bola z TOMASOM *3* on je skveli a pekny. Martina je super ako herečka,spevačka,modelka,... *14* *3* *4*
  • sii najlepšia martinka najlepšia ti co suhlasia daju lajk ti co nie alebo odobrali tak su zlí *3* *3* *14* *14* lebo mam pravdu
  • Holky jorge je tak krasnej ve violetty 2 on je tak k sežraní a ve 3 ty vlasi a jak mu to sljší kazdej by si nejrači vybral ♡Leona♡ než
    Diega
  • Já se tak těšim dnes na 2. řadu Violetty *14* *14* *14* *14* *14* Co vy ? *4* *14*
    • já hrozně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!furt jenom zírám na hodiny. *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Vše nejlepší dne 2 řadĕ violetty ♡ a je mi moc lito ze nĕkteři nemaji disney channel jako ja sem vazne smutna a byla by rada teda všechny holky kdyby nekdo daval nove dily violetty na zkouknito a dal nam vjeďet do sprav prosim jako faninka ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
  • lidi poslukejte ze jorge a stepie se rozesli us davno a opustili se a tini s petrom su taky opusteni takze tini chodi s jorgerom jupiii *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit