-
TINILOVE té kouli vůbec nevěř já jsem si v duchu myslela zda je merchi s tini nejlepší kamáško a mě to řeklo určitě ne nebo jsem se zeptala zda chodila tini s jorgem v seriále (což chodí a ještě chodit bude) a mě to odpovědělo šance jsou mizivé přitom v trojce to bude mezi tini a jorgem hodně ale velmi hodně jiskřit a leon a violetta poletí horkovzdušným balonem.TAKŽE TÉ KOULI NIKDO NEVĚŘTE MELE SAMÉ PI----NY .a když jsem se zeptala jestli jsem gay (ze srandy) tak mě to odpovědělo ANO. schválně napište co si o té kouli myslíte vy.jo a ještě TINILOVE ONA A POTRATIT UŽ V 17 NEMYSLÍŠ ŽE JE TO TROCHU NA HLAVU *8* *8* *8* *8* *10* *10* *3* *3*
-
-
jak potratila ?
-
-
dejte jsi do googlu magická koule a kliknete na to první pak si v duch reknete otázku " martina stoessel potratila ? " a koule vám odpoví ,mne odpoviedela Možná Ano.
-
-
ME zase vislo ze urcite ano.
-
-
hej vy jste úplně idioti věřit kouli na internetu
-
Vy jste blázni !!!!!! Kde jste na to přišli ????!!!!!!!
-
-
-
ja pozerám Violetta a najviac ma baví že je štastna s leonom *3* *14* *14* *14*
-
TINI je NAJ lubim ju
-
Narodila sa den predomnou *1*
-
mne bisa pačilo keby martina stoessel chodila s jorge blancom a ne s takim špatakom *14* *14* *16*
-
-
souhlasím :)
-
-
tini je boži
-
martina je boži je skvělaaaaaaaaaaa *14* *3* *15* *2* *1* *6* *7* *8* *9*
-
Kráska Martina ale chodí z jorgem a ne z tam tím hugufugu *14* miluju Martinů jsi nej nej nej nej
-
Martina sa hodi k paulovi*♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡*
-
-
tobe asi hrabe nebo si slepá *16*
-