Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj! Neviete kde sa dajú pozrieť dieli Violetta okrem dysney channel lebo ja dakedy nestiham ale sťahovať sa mi neoplatí.
    Tak keby ste poznali dačo online tak prosim napíšte! Dakujem! *4* *4* *4* *4* *4*
    • čo youtube.com ? logika
      • U tebe je třeba logika třeba to chce v Slovenštině,u tebe by to měla bejt logika martinko
  • kikus jorge ma facebook
  • ja chci aby si leon vzpomel a chodil s Violettou v violetta 3
  • Já vím jenom to že na facebooku napsal Jorge že bude hrát v violetta 3 od 30 epizody a bude tam hrát demi lovato a selena gomez
    • tak Selena Gomez tam určitě hrát nebude... Kdes to našla? *8* *10* *10* *10*
  • jo hanika taki sem tu nehodu videla dost smutní *9*
  • Mě se nelíbí ty vlasyco bude mít violetta v 3jí sluseli ty ve 2 jestli mam pravdu tak dej like;-)
  • Podle nových informací už Jorge( Leon) ve Violette 3 dál vystupovat nebude. Prý ho čěká nehoda na motorce a upadne do komatu. Já těmto informacím moc nevěřím... prosím pokud někdo ví něco víc, ať odepiše. Ďěkuji
    • No to je jedna ze dvou verzí, druhá verze je, že se z komatu probere ale nebude si nic pamatovat a zamiluje se do jiné holky *13* *13* *13* no doufám že je to ta 2 verze a že si vzpomene a bude s Vilu *14* *14* *14*
    • Nevím,jak Leon,ale myslím,že ani Angie zž ve Violettě3 hrát nebude..Jestli můžu poradit,běž na you tube a zadej do vyhledávače Violetta 3-myslí,že je tam několik dílů ve Španělštině,tak se koukni,jestli tam hraje...
      • Angie tam bude, ale až v pozdějších dílech.Teda co jsem četla...
    • Ahoj León bude mít nehodu. A částečně ztratí paměť. Zapomene že chodí s Vilu a zamiluje se do té nové holky :D (nevím jak se jmenuje) Ale podle mě stejně skončí s Vilu jinak by to nemělo šťastný konec :DD (Doufám že moje informace jsou pravdivé :D)
      • jojo mělo by to tak být *3*
        A ta holka se jmenuje Lara myslim...
    • No, nehodu mít bude ale nevím jestli už ve Violettě nebude. Já si ale myslím že Leon bude hrát i nadále...nechci však nic říkat najisto. Je zrejmé že Jorge má nové ponuky a různé projěkty...
  • mam strasne radda martinu stoessel je pekna baba a strasne pekne spieva mam jej penazenku album a vsetky deniky mam ju strasne rada
  • Pro ty co nenávidí Martinu Stoessel
    Proč vůbec chodíte na tu stránku kde je ona a nebo vůbec proč píšete komenty tak nechoďte na její stráky a nekomentujte když jí nesnášíte a co je na ní tak špatného je to
    HEREČKA ZPĚVAČKA TAEČNICE MODELKA ja se snaží
    VŘDYŤ JE SUPER !
    • OMG! Vidíš asi že tato stránka nemusi být zaplněna jen slaďoučkými komentáři ... Kritika taky musí být! Pokud na ní někdo píše ty vulgární pitominy tak fajn ale pokud někdo píše zřetelně v čem je ten problém tak to už moc dobře chápu! ;-) Co je na ní tak špatného ? No nic ( to si myslis jenom ty :-) Já v ní vidím spoustu chyb a myslím že je normální když někdo napíše jaké chyby to jsou :-)
  • Pro leon a ja
    Začnu 2.sérii Violetty dávat v ZÁŘÍ *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit