-
Violetto máš dítě ? *14*
-
-
Violetta dieťa nemá!!!!!!!!! :-)
-
-
Presne tak když ji znají tak to mají vědět. Blbci!! :-o
-
-
-
violetta aký máš Email aby sme si mohli písať?????
-
-
Povedz mi tvoj gmail
-
Ok. natalia.blahutova262@gmail.com a ty?
-
-
Ja mám burzovavanessa@gmail.com
-
-
Violetta tento gmail nemám mám - violettadiego @ gmail. com. a ten predtým som si vymazala
-
-
-
-
Violetta myslela som teba vo štvrtok by mala byť Violetta the event
-
-
A nie v piatok?
-
-
natačaš na YouTube :-o
-
-
Nie ja nie ale môj brat ty hej?
A ja som pozerala na tv ale asi máš pravdu bude to v piatok s niečim som si to pomýlila -
-
A vieš čo to vlastne je????
-
Ja nenatačam a aký máš Email? violetta odpovieš mi prosím
-
-
-
Ja som to našla na DISNEY stránke
-
-
-
Myslela si mňa V LOVERS- FOREVER?
Ak hej tak neviem povedať či bude ten film aj tu premietaný, možno že áno možno že nie, neviem ti povedať -
-
Bolo by to super
-
-
V-LOVERS FOREVER-odpoveď
Na Violetta live v Krakowe bolo super nedá sa to ani popísať. Nikdy na to nezabudnem. Zozačiatku keď to začínalo som ani nedýchala:D. -
-
Violetta to ti verím aj ja som mala ísť na koncert ale som nešla. Myslíš že na Slovensku bude ten film o Martine Stoessel? odpovieš mi potom prosím
-
-
Myslím že a tejto stránke je aj Martina Stoessel a volá sa tuším že ReallMartinaStoessel
-
já mám ráda strašně violettu chtěla bych v ní hrát
-
Podľa mňa Violetta koncert v Česku nebol dávali by rôzne reklamy na dysnep chanell a na Slovensku koncert nebude lebo nemáme na to aréneu viem to lebo na Violetta koncerte som bola v Krakowe.
-
-
A aké to bolo na Violetta Live v KRAKOWE aj som v loverka a na koncerte som ešte nebola a možno ze na Slovensku arénu na Violetta koncert máme
a aj tak by tu koncert nebol -
Máš pravdu podľa mňa je to blbosť aby bol v Česku koncert a na Slovensku nie a určite by to bolo na internete
-
-
Prosím pomôžte mi. Chcem sa stať členom fanklubu ale neviem ako na to. Takže prosím pomôžte mi. Ako sa stať členom fanklubu ? Za každú odpoveď dopredu ďakujem. Ďakujem vám veľmi pekne.
-
Tini bude mať film