-
Violetta 13. ako vidím si z Česka. Chcem sa ta opýtať v Česku bolo Violetta live lebo Vanessa čo tu píše výprava že bol v Česku koncert ak tam Violetta koncert nebol tak mi odpoveď. A bola si na Violetta Live?
-
Kto chce aby Violetta mala koncert na Slovensku lebo ja chcem a ten kto s vás chce dajte že sa vám to ľúbi
-
-
Ja to viem už dávno.
-
-
V loverka Marcelka bolo by to super keby tu je Violetta live, a bola si na Violetta Live????
-
-
-
Tini si naj naj naj naj na celom svete
-
-
Myslíš si že Martina si to přečte?! *15*
-
-
Mary keby vedela český a slovenský jazyk určite by si to prečítala a ten kto tam písal pod menom MARTINA STOESSEL a napísal že GRACIAS tak to určite nebola ona lebo na Violetta koncertoch napr.v Poľsku, Maďarsku, Nemecku a v Rakúsku hovorila po Anglicky...Rozumela by iba tým čo tam píšu po Španielsky.
-
-
Ahoj máš pravdu ,že tini je něj na světě
-
-
Hola Martina mi nombre es Angela magnifico cantan y eres bonita *1*
-
Vanessa nevie vybrane slova by je s tvrdym y-ý-i-í
-
-
?????
-
-
Veď myslite aj na Slovensko. V Česku už mala koncert ale na Slovensku nie. Tak myslite aj na druhích. Sme iný ľudia ale mali bi sme si dopriať nie len myslieť na seba keby som to ja tak robila tak by som sa zabila. Nie písala ďalej že prečo nemá Tini v Česku koncert. Je mi z niektorých zle. Sú Vianoce a aj tak sa na niektorých musím aj nahnevať ti kokos. Len samé Česko som zvedavá čo by ste robili vy na mojom mieste. Nahnevali by ste sa tak isto ako ja tak sa neurážajte ale začnite myslieť a na iných.
-
-
Tini v Česku nebola, pretože to by sa im neoplatilo, lebo by tam prišli iba češi a slováci a keď je to napr.v Rakúsku tak tam prídu aj češi slováci - cca50% ľudí z tývhto dvoch zemí a ostatných 50% je z rakúska ;) :)
-
-
Štastné a Veselé Vianoce
-
Ten kto ma rád Violettu dajte že sa vám môj komentár ľúbi a ten kto ju rád nemá dejte na tento komentár že sa vám neľúbi!!!!!
-
Hola Tini! Te amo Tini!
-
Jsi moooóoooooooooooooooooooccccccccccccc hezká talentovaná a mam tě moc ráda ale Clara Alonso zůstane na 1
Místě má o de mě 10000000000000000. :-) hlasů. A žluté vlasy ti nesluší :-(