Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem její největší fanda. Viděla jsem všechny díly a její písničky poslouchám pořád. Jo a nevíte jestli měří 179cm? Mně se to zdá nějak moc.
    • BULDOG
      Promin ale ja sem taky videla vsechny dily i pisnicky a nepovazuji se za jeji nejvetsi fanynku sou i jine ktere maji a znaji doknce ji nazivo
  • holky kdo jste ještě neslyšeli písničku SI ES POR AMOR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak si ji hned poslechněte protože podle mě je úžasná a strašně se mi líbí. MYSLÍM že asi každý už slyšel všechny její písničky *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* teda aspon já jsem slyšela všechny *3* *3* *4* *4* *5* *5*
  • ja ju tiez zboznujem.
  • Ja sem jeji nejvecsi fanusicka a sem taky znameni beran
    • BULDOG
      No a co nezname na to že si jeji nejvetsi fanynka sou i vetsi fanynky nez ty ja to nejsem ale nekdo ma jeji plakaty,fotky, atd. *5*
      • Přesně tak BULDOG MÁ pravdu všichni co jí mají rádi jsou její fanoušci,ale nikdy se neurčí fanoušek číslo 1. *3* z
  • Ja ji mam najradsej a taky sem znameni beran
  • simon.taran
    Já ji nenávidim stále jen Leone já tě miluju a dokola. Mercedes je super ale Martina ona je prostě K _ R _ A _ V _ A.
    • Ty jsi Pako tak to hraje v serialu ty snad vyš jaká je doopravdy? Tak drž příště hubu jo!! *16*
    • ViolettaLeon
      Nelíbí se ti??!! Nekomentuj!!!
  • Nechápem toho kto nemá rat violettu. *8*
  • Martina Stoessel je vzdy krásna.
    *4*
  • Martina je super!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Martina nechodí s nikým vy debilové *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Dělá ti vrelkou radost nás tu urážet?????:(
    • BULDOG
      Myslíš že nám je příjemné když nam rikás ze sme debilové myslim ze by ti to taky nebilo príjemne tak prestan bezduvodne urazet lidi my mame city *10* PS.:nezabívete se tim co rekla tady Anička ja vim ze vy ste uzasni fandove martini a jinich.... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit