Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé, že najednou všichni tak "zmoudřely" co sem MelisssaDV přidala svůj koment...
  • Nechapem ako jedna otazka moze vyvola taky rozruch, podla mna nema cenu sa hadat za nieco co nevieme presne tak naco to rozoberat...
  • nebudeme se hádat chodí prostě s Jorgem
    • Svatá pravda Ančo *1*
  • umim zpívat jako ona proto že je super *14*
  • si užasna *15* *15* *15*
  • *9* Já nevim jestli chodi jorge s nakou stephie ja to nevim jestli je to pravda, ale..... myslim ze když se kouknete na martina stoessel y jorge blanco tak radek pod je ona s juanem takže sem se na to koukla a ani na jedne fotce se nelibaly za to s jorgem tam mela hodne fotek jak se libají *2* ja sem fakt zmatena lidi kazdy si mysli svoje a at si za tim stoji jako ja si stojim za timhle komentarem......ja vim nekdo vi a nekdo nevi
    ale to je život kazdy ma svuj styl koho miluje nikdo si nevybere do koho se zamiluje,je to proste tak *4* A sem si jista ze kazdy se nekdy do nekoho zamiloval a miluje ale nikdo to nechce priznat ani ja ne ale ja nikoho nemiluju,ale bohuzel kazdy se zamilovava kazdy ma proste ten svuj styl nekomu se libi tlusty\hubeny a martine se libí bud jorge nebo juan a je to její věc nikdo se jen tak nezamiluje jak potka pravou lasku už se ji jen tak tak nevzda a vim ze tohle je zprava kterou neberete tak vazne ale prominte mi tohle je proste takový muj nazor za kterým si budu stat prominte mi jestli sem vas timhle urazila je mi to moc lito ale ja s tim nic nenadelam sleduji jak se tu hadate a je mi to lito tak sem napsala tenhle komentar abychom si uvedomili ze mi nejsme hlavni ale violetta(martina) ma svuj život aby si vybrala s kým chce být je mi to lito AHOJ *4*
    • ViolettaTini
      Přesně tak mám taky svůj názor já si myslím,že nechodí s nikým. *3*
      • BULDOG
        Přesně(MOC CHYTRÁÁ) *3*
  • Lidi nemáte to jedno ským Tini chodí důležité je že je šťastná... *3*
  • ViolettaLeon
    Proč se mu vlastně říká Pedro když se jmenuje Juan Lanzani
    • Protože se jmrnuje Juan Pedro Lanzani:).Vážně já di to vygooglovala...
      • *jmenuje,*si.Ta klávesnice je idi*tská!!!
  • Sofii1
    Dobre toto myslím vyvolala hádky ale prosím nehádajte sa tu o niečo čo myslím vie len Tini sama
  • Martina Stoessel chodí s Jorgem Blancem
    podívejte se na youtube.com Jortini a tam je jak se líbají a jsou spolu
    takže chodí s Jorgem Blancem
    • říká ti něco photoshop *12*
    • Ty vo*e, když se pořádně podíváš tak to tam buď není Tini a nebo Jorge.A nebo to není ani jeden.Kromě toho to nic nedokazuje a je tam poměrně hodně fotek z natáčení.Proč by se asi taky fotili jak se líbají v posteli?????Se už konečně vzpamatujte, že spolu nejsou!!!Ona chodí s Pedrem!!!!OMG fakt, že jo!!!!!!!!
      • ViolettaTini
        To já mám říkat OMG!!!!!! Tini teď nechodí s nikým s tím blbem Pedrem se rozešla před turném a Jorgem možná chodí,ale spíš s nikým !!
        • ViolettaTini:
          Ok s tím Pedrem možná nechodí to fakt nevím.Ale s Jorgem fakticky nechodí:(.A vlastně není to jejich věc nám do toho nic není a už vůbec nevidím důvod se tu proto hádat.Vždyť je jedno s kým chodí hlavně, že má tu osobu snad ráda ne?Lidi kašlem na to, tak jí to přejme, ať už chodí s kýmkoli;).Jasně, všichni chceme znát pravdu, ale...
          A jo vým a znám photoshop!
          • Moc hezky řečeno MelissoDV;).Vážně lidi proč se hádat?Hlavně, že je šťastná:).A ViolettaTini nemám ráda:(.Ale samořejmě můj osobní názor, v reálu může být jiná.Stejně jako každý z nás...A lle vážně nic ve zlým!!!
            • Fíjo, tolik pozitivních komentářů jsem fakt nečekala Oooooooo
          • Jj, MelissaDV má pravdu.Proč se kvůli tomu hádat??:)
            • Já si myslím, že MelissaDV má pravdu.Na co se hádat
              • Reakce na příspěvek:

JO MelissaDV má pravdu.A už mi tady docela začíná vadit ViolettaTini

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit