-
Prosim nemozete niekto pridat na zkoukni to nove diely a postupne ich davat aj dalej?
-
-
Ahoj,už jsem je tam dala... *3*
-
Jo prosím dejte je tam jestli můžete . *1*
-
-
videla jsem časopis a na titulni strane bolo že tini s juanem bili na dovolene v evropie *16*
-
-
Je jí 17 nemůže jezdit sama na dovolené !!!!!!!!!!!! Nevymýšlej si !!!!! *16*
-
-
Když v se v časopisu objevi článek ze Tini a Jorche byly na dovolene to neznamená že tam byly sami... A já ten casak mam a bylo to tam
-
-
JO a jak se ten časopis jmenuje????
-
-
-
-
Mohli byste mi prosím napsat co bylo včera ve Violettě ??? Prosím *1*
-
-
NO tak už se dozvěděla že je je její teta to už asi víš no potom se sAngie usmířily a povídaly si o Marii!!! No Gregorio není řiditel místo něj je Pablo Ludmila má zákaz do Stud!a 21 na 3 dny no jinak asi nic moc zajímavýho!!! ;)
-
-
Děkuju !! *3*
-
-
Není zač!! ;) :)
-
-
-
-
to si delate srandu prej violetta benasi *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Že jo Violetta je Castio a Leon je Benassi *3*
-
-
Jsi moje nej oblíbenější herečka a zpěvačka.
A chtěla bych se zeptat,butete nebo budeš mít v České Republice koncert???
*14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* -
-
Ona ti neodpoví!!!! :(
-
-
Tini chodí s Jorgem nikoho jiného nemá, jsou to jen drby
a to dítě není Jorge ale jeho sestry -
-
omggg...ne není s jorgem už to pochopte
-
-
Stephie Camarena je jeho sestra on chodí s Tini a to dítě je jeho sestry vždyt je jí podobný
-
leon má dítě ze stephie vážně najděte si na osobnostech jeho fotky a na jedné té fotce drží mimino a to je jeho mimino viděla jsem to na google jo a PS:stephie není podle mě vůbec pěkná *12* *12* *12* *16* *16* *11* *11* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
Si normání...?To mimino není jeho oni jsou asi příbuzni chodí se stephie to jo ale nemají spolu dítě kde si to vzala(blný koment...) *16*
-
-
vžyd tady to máte blbě *7* ona chodí jen s juanem a jorge chodí se stephie *7* *7* *8* *8* vím že by jsme si každý přáli aby oni dva chodili spolu ale tady na té stránce má být to co je pravda a né to co chceme
-
-
Važne od kdy přesně..?
-
-
Violetta52 dívám se na zkoukni to a pořád to tam nemůžu najít ??? *3*
-
-
já vím ono to nereaguje :-(
-