-
ale vali comáte všichni stoov prostitutkov i tak nikto neni a proč to žíkáš tobie sebito líbilo kebi som ti to žekla tak pšestan.
-
violetta52 máš pravdu imne nadávala pro tože mi napsála že sem chrapun *9* vali je hnusná *11*
-
-
jojo *3* *11*
-
-
víte že martina a jorge spolu delali sex *8*
-
-
Mila Samanto,jak to můžeš vidět ty si je při tom snad sledovala nebo co? PS.:kdo chce videt violetty dil 80 at de na zkouknito.cz ja sem tam dnska vsechny dily nahrala *3*
-
-
žádný díly od 66 navrch tam nejsou
-
Dívala jsem se tam a zatím tam nejsou takže se ti asi pořát nahrávájí. *3*
-
-
jo nejdou nahrat vsechny najednou takže ted nahravam 79 a zitra 80 oni tam urcite budou a kdyz ne na zkoukni to tak ti kdyz tak na ulozto.cz *3* *3* *3* *4*
-
-
-
Jak to můžeš vědět ???
-
-
Je supeeeeer, že se Violetta konečně dozvěděla o Angí,že je její teta !!!!!! Mooooc se těším na další díly,ale prosím ty co by mohly dát na internet díly 70-74 já budu totiž se školou pryč takže je neuvidím.
-
-
já je nahraju a dam je na zkouknito.cz dam to tam hned ted až po díl 80. ok? *4*
-
-
JO moooooooooc ti děkuji vážně mooooooc !!!! Dííííííííky *1* *4* *3* *3* *1* *15* *2* *3* *15* *2*
-
-
-
krásně zpíváš a hodíš se k Leonovi *4*
-
veroniko sou manželé *1*
-
-
Nééé nejsou ViolettaLeon má pravdu
-
né nejsou!
-
-
leolivia ti neumíš písat neboco víš cosi napísala martina stossel *6* už zaspím prsteník.com
-
Naše stránka na fb o Violettě 2 která bude na disneyChannelu už na podzim tak lajkni a dozvíš se co se odehraje v druhé serii Violetty https://www.facebook.com/pages/Violetta-2-už-na-podzim-na-DisneyChannelu/711798915544887?notif_t=fbpage_fan_invite
-
Lepší je Lodovica Comelo než Martina Stossel
-
-
Rozhodně NE!!! Kdo sice je Lodo suprová ale Tini je lepší....a jestli si to myslíš tak to sem vůbec nepiš protože máš -3 Liky
-
-
Ach to je...dnes sa Pablo rozišiel s Angie *13*