Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale vali comáte všichni stoov prostitutkov i tak nikto neni a proč to žíkáš tobie sebito líbilo kebi som ti to žekla tak pšestan.
  • violetta52 máš pravdu imne nadávala pro tože mi napsála že sem chrapun *9* vali je hnusná *11*
    • jojo *3* *11*
  • víte že martina a jorge spolu delali sex *8*
    • Mila Samanto,jak to můžeš vidět ty si je při tom snad sledovala nebo co? PS.:kdo chce videt violetty dil 80 at de na zkouknito.cz ja sem tam dnska vsechny dily nahrala *3*
      • žádný díly od 66 navrch tam nejsou
      • ViolettaTini
        Dívala jsem se tam a zatím tam nejsou takže se ti asi pořát nahrávájí. *3*
        • jo nejdou nahrat vsechny najednou takže ted nahravam 79 a zitra 80 oni tam urcite budou a kdyz ne na zkoukni to tak ti kdyz tak na ulozto.cz *3* *3* *3* *4*
    • ViolettaTini
      Jak to můžeš vědět ???
  • ViolettaTini
    Je supeeeeer, že se Violetta konečně dozvěděla o Angí,že je její teta !!!!!! Mooooc se těším na další díly,ale prosím ty co by mohly dát na internet díly 70-74 já budu totiž se školou pryč takže je neuvidím.
    • já je nahraju a dam je na zkouknito.cz dam to tam hned ted až po díl 80. ok? *4*
      • ViolettaTini
        JO moooooooooc ti děkuji vážně mooooooc !!!! Dííííííííky *1* *4* *3* *3* *1* *15* *2* *3* *15* *2*
  • krásně zpíváš a hodíš se k Leonovi *4*
  • veroniko sou manželé *1*
    • ViolettaTini
      Nééé nejsou ViolettaLeon má pravdu
    • ViolettaLeon
      né nejsou!
  • leolivia ti neumíš písat neboco víš cosi napísala martina stossel *6* už zaspím prsteník.com
  • Naše stránka na fb o Violettě 2 která bude na disneyChannelu už na podzim tak lajkni a dozvíš se co se odehraje v druhé serii Violetty https://www.facebook.com/pages/Violetta-2-už-na-podzim-na-DisneyChannelu/711798915544887?notif_t=fbpage_fan_invite
  • Lepší je Lodovica Comelo než Martina Stossel
    • Rozhodně NE!!! Kdo sice je Lodo suprová ale Tini je lepší....a jestli si to myslíš tak to sem vůbec nepiš protože máš -3 Liky
  • MeEncanta
    Ach to je...dnes sa Pablo rozišiel s Angie *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit