-
Jáko v tom kině budou opravdu oní a ne bo to bude jenom na platně ??
-_- -
-
No tak určitě tam budou doopravdy oni..... -_-
-
To bude film o jejim turne a pohledy do zakulisi jak se herci pripravovali atd. a budou tam vsechny pisnicky prvni abdruhe rady
-
-
hele tini je nejlepši a nevite kde ma tini koncert kde bude spivat tini *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Buenos Aires, Španělsko,...
-
-
já bych řekla že chodí s Jorgem ale všichni říkají že má manžela ale nemá žádnou fotku s tím manželem má jeen fotky s LEONEM *14*
-
Martina chodí s Jorgem je jí 17 nemuže být vdaná nechápu kdo je tak blbý aby si to myslel !!!!!!!!!!!!
-
prý že je Martina Stoessel nejlepší kamarádka Jorge Blanca ale kámoška ¨to sleduje všechno a říkala že nechodí s Jorgem Blancem že má prý manžela *9*
-
-
Tak vzřiď kámošce že manžela rozhodně nemá a nikdo neví s kym teď chodí!!
-
-
tak s kým teda hodí?
-
Ahojky.Hele já vím, že je to kravina, ale četla jsem, že je Tini těhotná... *10* Uniklo mi něco???
Vím, že je to kravina!!? A proč má Tini, že jsou s Juan Lanzani manželé?!?! *10* *10* *10*
Ps: Tini zbožňuju *14* -
-
Je to kravina a nějaka holka to spletla tak čeká na schválení že nejsou manželé!!
-
Už jsem psala, moje sestra chtěla něco upravit, ale blbne nám počítač a zadal tam že jsou manželé! Chyba je napravena, už jen čekáme na schválení! *16*
-
-
nemusíš na ni být hrubá ona si fakt nečte ty starý komentáře!!
-
-
Ahojky pošli mi tu stránku kde si to četla
-
-
TAk já nevim včera jsem prolezla celej internet(seznam,google,zoznam,...), ale nikde tam nebylo že by měla MArtina koncert tak já nevim jestli je to pravda!!!!(A martina promiň ale já tomu že Tini hraje nějakou hro FISHAO prostě nevěřim!!)
-
-
je to aji v novinkinkach tam dole nemusis mi verit *7*
-
-
ZDROJ specialně pro Sofii1 : http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
-
-
Mne to nejde, vraj je to chybne....
-
-
http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
-
-
Dakujem uz to ide
-
-
-