-
Viluu, Sofii1.... No prostě SLOVÁCI máte štěstí nevím jestli je to lež nebo ne Martina Stoessel koncert na Slovensku!!!! Večer přidám zdroj!!!
-
-
A kedy prides na slovensko?
-
Vážne? Prosíím pridaj zdroj ja to nemám *14*
-
jo je to pravda slovensko,polsko,a cesko!!!!!! *14*
-
-
Prosim pridas aj ty zdroj??
-
-
hraje na spanelsko
-
-
Přidej pls zdroj já mám jinej já mám jen Slovensko!!
-
-
jaký zdroj napiš na gogle: FISHAO hra nic vic nic min dneska sem ji videla
-
-
Ked uz tak o tej hre, na ktory svet mam ist? Tam je ze slovensko cesko anglicko spanielsko...atd...kde mam na tom fishao ist?
-
-
-
-
-
martina a ty tu hry FISHAO hraješ přes Facebook nebo normálně že se nemusíš regisrovat přes FB...?
-
-
Ne normalne napises fishao online a tam se zaregistrujes normalne nebo i přes fb jak chces *7*
-
-
ty si blbá dejte viki nelíbí děkuji je blbá neni blondýna má asi ombre si nikdy neviděla ombre jo tak si pěkně vipatlaná
-
tini mam tě moc rada *14* *14*
-
Jestli se tu chcete hádat tak si k tomu najděte jinou osobnost!!!
-
Hele Viki ty jsi BLBKA ne ona v životě to nedotáhneš tam kam ona ps.proč chodíš na její profil ?
-
Je to ohromná blbka!!!!!!!!!!!!!! *11*
Je vidět že je to blondýna. Největší magor na světě.
Princeznička *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
To, že je to blbka je pravda, ale není to tým, že ma polovici hlavi prebarvenou na blond, ale tým, že proste taková je. Barva vlasú s tým nijak nesouvisí. A ni nevíš kolik blondyn je moudrých
-
promiň ty d*vko, blondýna nebo ne hlavně že ty seš ta nejchytřejší PPPPPÍÍÍÍÍÍČČČČČČČČČAAAAAAA na světě. Martina Stoessel máš můj obdiv. *14*
-
Ty si tu jedina blbka ked si myslis ze je blondinka! Je to len farba a neni vubec magor!!!
-
a na co si tu ty hrajes na nakou blbku si blba jestli si myslis ze tvuj nazor nekoho zajima di nekam!!! *10*
-
-
Ona je uz vdana?
-
fanynky martini chcete se s ni bavit umi anglicky a ja se s ni bavila prez komunikativni hru FISHAO hraje kazdy den od 12 00 do 15 00 hod. verteme je tam i 1D *5* *5*
-
Prečo sa tu rozprávate medzi sebou a hadate sa tu keď tu pritom máte písať o Martina Stoessel a nemuseli by ste sem pisať také veci ako martino vieš čo si blázon ako tvojahlava alebo trápna lebo tisi sama trápna Vanesa nemyslis? No nevadi je to moj názor... *8* *7* *9*
-
-
ja jo
-