Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Violetta spieva krásne a aj ona je pekná .
    Violetta seriál sa mi veľmi páči .
  • Ona jak može byť manželka toho debilka Lanzaniho!?? *8* *8* *8* *8* *8*
  • Martino nechtěla bys k nám přijet?(do České republiky do Brna) S Pablem Jorgem Lodovicou a Candelariou a zahrát nam koncert. Prosímmmmmmmmm Jsem tvoje nevěčí faninka na celém světě. Mám tě strašně moc ráda.
    • No urcite podle me sme vsichni dobre fanynky ne jenom ty mysli aji na ostatni ne jen na sebe a kdyz uz doufam ze prijede do prahy
  • To kto tam dal že je manželka toho chlapca? A aj keby co je hlúposť lebo má 17 tak ako to že má aj vzťah z Jorgem??? *7* *7*
  • Vždyt mártina má vice hlasu než majk spirit !!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • A ják ji mame pomoct ?? Z hlasyy ? *6* *6* *6*
  • ViolettaTini
    Lidi jestli jste tak velcí fanoušci Tini tak nesmíme dovolit aby ji bredbehl nějaký Majk Spirit !!!!!!! Ps.LEONETTA *4* *3*
    • Sofii1
      A jak mame tie hlasy davat? podla coho sa to pocita? ved tolko likov nema nikto kolko tam maju hlasov tak jak sa to pocita,podla zhliadnuti profilu ci...chcem jej moc pomoct aby ju nedohonil nejaky majk spirit!
  • Prosím vás a ten film/koncert Violetta príde aj na Slovensko ? Ak áno kedy ?
  • Nevíte jak Tini můžeme pomoct s hlasy ?????? Dohání ji Majk Spirit !!
    • A kde so ty hlasy ??
      • A jaký hlasy bože!Vždyť já o žádnejch nevím.A stejně ani nebudu hlasovat, páč nevim jestli bych hlasovala pro Tini nebo Spirita(mám ráda oba, sož je trochu problém).Hej, Spirini.Mám novej pár heč *1* .
  • Tám jak se libe z tou blondynou to není mercedes alé najaka jina taky sem si myslela že je to vona ale není

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit