Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* Já tak nesnáším Martinu. Nechápu jak ji můžete mít rádi *10*
    • Každý má rád někoho jiného tak se do nás nenavážej !!!!!!!
      • Ani nevíš proč jí nesnáším. No a co že se proslavila jenom kvůli Violettě před ním jste ani nevěděli kdo to je *16*
        • No tak nečekaně, než se někdo proslaví, tak se neví kdo to je... Trošku blbost nezdá se ti ?
          • Ne moc se mi to nezdá
  • Sofii1
    A fakt neviete podla coho su na tom rebricku osobnosti tie cisla ako napr. 29600 alebo 756001 a tak? lebo tolko lakov ti ludia nemaju... *5*
  • Sofii1
    1. Tá fotka kde je Tini a Jorge je len upravena nie je pravá
    2. Ona a Juan Pedro nie su manzelia tak preco to sem vobec davate
    3. Velmi dufam ze ked bude mat Martina 18 rokov neurobi neco ako Miley Cyrus ze sa ostriha alebo bude robit hovadiny!
    P.S. Sú to len moje názory a fakty tak to neberte ze som jako pan a ze som proste naj a ze vsetko viem lebo ja tu len hovorim co si myslim,dakujem za pochopenie
  • Tini a ten Juan jsou prej manželé no jasně!!
  • Tini je BLOND a má hodně krátké sestříhané vlasy ale není to zas tak hrozné!!! Ale doufám že neudělá nějakou kravinu jako MIley Cyrus *8*
  • Hola Tini *3* respoder nosotros *3* *3* *3* favor *3* y (česky)(a)než (y) excelence (y) česky (a) más (česky)se hodíš k Jergovi Blanco *3* *14*
  • Ahoj...Nevíte prosím kde se dají zkouknout díly Violetta a dál...Děkuji za radu *3* *3* ..
  • ahoj martina si uzastna aj jorge je uzastny ja vas milujem
  • Hola Tini saber en checo?
  • Prosim ako sa da zistit na tejto stranke aka osobnost je na 1. 2. 3. a takych miestach?
    • Na uvodní stranece osobnosti.cz popojedes trosku dolu a tam uvidis cely zebricek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit