-
Kdo je Tinista 4ever??????????????
Jááááááá jóóóóó!!!!
Pište do komentů!!!! -
Nechapu proč se tam přicpe ten diego vubec si z violetou ne sluší on je škaredej a violeta je nadherná oná se hodí k leonoví nesnaším ho toho diega všechno zkazí Pič**s Jeden a ta lara co já ji dam že bude chtit leona kopačku ji dam do huby mě .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta musí byt z leonem
Ylove you Leonetta
Nesnaším tě diegooooooo!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Miluju seriál Violetta chtěla bych je všechny vidět na živo ,ale do ČR těžko bříjedou LEONETTA *14* *1* *3* *14* *4* *2* *15*
-
Moc bych si přala jit na její koncert :D mámm ji mov rada chtěla bych ej všechyn viddět miluju vas :DD
Miluju leonetu ?:-* *14* *14* 6ER -
Mne sa nepaci ze do violetty su zalubeny skoro vsetci chlapci leon tomas federico broduey a broduey potom hovoril camile ze od zaciatku bol zalubeny do camili ako to teda je!!!!!!!!!!!!
-
Miluju seriál Violetta je neeeeeeej a ona taky jsem rada ze už je 4 určitě bude1. Škoda ze je tam to opakování . LEONETTA !!!!!!! *1* *15* *14*
-
milujem pisničku habla si peudes je užasnáá Tu mám ze všech nejradšíí :DD miluju tě violetto a leone nejjkrasnější par na světě papam vas hubičty mojé
-
-
Mám rada od Martini pieseň Libre Soy ako od Violetta najradšej Te Creo alebo Habla si Puedes a keď spievajú ako skupina tak asi Ven y canta *3*
-
-
Niektori z vas tu hovorite o ludmile ale ludmila je FILMOVÁ POSTAVA!!!!!!!!! mercedes lambre naozaj neni zla nesudte ju podla toho koho hrá!!!!!!
-
Jžš teřba máš pravdu že neví že existujeme alé mí sme třeba jenom fanynky a že ju mame radí na tom nic není !! aspon mě newím jak ostatním mě se moc libí a mám ju hrozně rada je dobra herečka aji zpeváčka :DDD MUJ NAZOR *14* *14*
-
-
mas pravdu takhle bych napsla i muj nazor naproso s tebou souhlasim violettu zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
mam ji rada ale treba pred 3 lety ste ani nvdeli ze existuje a ted
kdyz hraje ve filmu"o violetta je nej!ji je taky jedno ze existujete asi po vas sili ze.....ja znam hodne lidi co je o hodne hezci nez ta martina i vy ste urcite o hodne hezci... -
-
Pravda proslavila se jenom kvůli Violetě kdyby neexistovala Violetta tak ani nevíte kdo to je. Jinak nesnáším Martinu ale ten seriál Violetta jo. A ani nesnáším tu postavu Violetta.
-
Nech si svůj názor a jdi se vycpat a nikdo není hezčí než ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
hej vis co ty lodo hodne lidi jsou hezci treba shakira atd. mě nezajima tvuj nazor lodo di nekam !!!
-
-