Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojj jo tet budeme muset čekat než dojdou 25 dilu a to už sme mohli myt i 2.čast :D *10* *10* *13* *13* *13*
  • ViolettaTini
    Leonetto mě to taky štve těšila jsem se na nové díly !! *16*
  • Jéjj a zas to jde 41.dilu ja se už tolik těšíla na novy dili jžš než zase to bude do 65. twl mám dost :( *10* *10* *9* *9* *9* *9* newím proč to furt opakují :D ana ulož to je alé neni to česky
  • Violetta se určitě hodí k Tomásovi!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta je nejkrásnější a nejmilejší hrečka na selím světě!!!!!!!!!!!
  • VIOLETTA SE HODI K TOMASOVI *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Sofii1
    *13* *13* To snáď nie! Už zasa opakujú diely seriálu Violetta...zasa diel 40 a viac pôjde. Už sa natáča Violetta 3. a my nemáme ani koniec 1. časti,ach to je niečo! Neviete kde sa dajú pozrieť novšie diely? *9*
    • Soffi1 naprosto souhlasím já se na ně dívám na youtobe ale jsou tam jinou řečí *9* *9* *9* *9* *9* ale vím že tam bude myslím místo Thomase (nevím jak se to píše) někdo jiný ale nevím kdo zatím *15* *15* alejinak mě to taky moc mrzí jak se říká na nás čechy a slováky kašlou
      • Sofii1
        No hej chápem prečo to opakujú asi(lebo chcú aby sme si pripomenuly čo sa udialo,aby sme nezabudli zrejme)no mohli by myslieť na to že bude aj Violetta 10. než ku nám príde 2... *7*
  • vsechny dili se najdou nna ulozto nebi zkouknito uz zase je dil 41 asi se zabiju kazde 3 tydni ja vedela ze se to stane! *9* *9* *9*
  • jorge + tini =jortini *1* *2* *15* *3* *14* *4*
  • Ano Candelaria...111 Tak baych ráda věděla kde jsou díly 65 a nahoru...Nevíte někdo kde jsou...? *2* *13*
  • Ahoj...Peosím vás nevíte kde jsou díly Violetta 65 a dál...Jestli ano tak mi prosím napište... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit