Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaTini
    Tini chodí s Jorgem !!!! Ne s Pedrem !!!!
    *16*
  • miluju leona
  • proč chodí i s Jorgem i s Pedrem ??? *8* *8*
    • taky nevím mají asi náké špatné zdroje ale měla by chodit s Jorgem
  • Yo soy Simon y me gusta la música, y si el Nedas en su película la cosa acerca de la música que iba a perder mi sueño ayudar a la gente y escribo esto con lágrimas Vermut y me encantaría tener tu eres mi ídolo y creo que a veces se encuentran y aquí tienes mi número, por favor llame 0910681391
  • Zbožňuji seriál Violetta dneska jsem si koupila časopis Violetta,album a deník .
    LEONETTA !!!!!!!!! *3* *14* *14* *1* *15* *4* *14*
    • To kde si zohnala?? Prosim povedz odkial to mas...
  • sofii1 angie to neřekla protože ta přiběhl pablo a beto s tou debilní kazetou *16*
    • Sofii1
      nemusis hned nadavat alebo mat zlu naladu zato ze sa opytam...ja som chcela vediet co si miesto toho vymyslela no to je fuk... *16* ted sem se nastvala zas ja...
  • JA MAM MOC RADA VIOLETTU JE MYM VZOREM DIKY NI SEM SI UVEDOMILA ZE CHCI ZPIVAT A TANCIT ZPIVAT UMIM ALE TANCITT MOC NE MILUJU VIOLETTU....PS vy vsichni u jakeho dilu ste me to neprestalo je mi to lito ja sem u dilu dnes79 *14* *14*
    • Jaktoze si uz tam? Co sa tam bude diat? My mame tak dil 63
  • help violete angie nerekla pravdu protoze v zadu tam byl pablo s betem a meli nakou kazetu angie ji to nakonec nerekla *3*
    • A co si Angie miesto toho vymysla?
  • Prosím nemôžete mi povedať čo bolo dnes vo Violette asi tak prvych 10 min, lebo som nebola doma a chcela by som to vediet...aspon prosím poevdzte ako to Angie povedala ked: Violetto já jsem tvoje...(prosím co povedala. Dakujem *4*
    • Ze je jeji domaci ucitelka a profesorka a ze ju nemoze hodnotit alebo nemoze bit v porote
  • Violetta je boží ale mrzí mně že se včera Leon s Violettou rozešel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit