Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako mám ráda ten seriál Violetta. Ale Martinu nemám moc v oblibě. Hrozně mě štve,že se proslavila jenom kvůli Violetě. *16* *16* *16* . A Violettu ve filmu nesnáším!!! *16* Vím že je to hlavní postava. Mohla by taky nechat nějakého kluka ne? A má všecko co chce. Promiňte ti co jí máte rády. Ale toto je jenom můj názor.(Jestli se ptáte proč jsem to jsem napsala a že nikdo není zajímavý na mé řečičky,proto že jsem se nudila). *2*
  • Konecne spolu chodia bolo to divne ze na koncertoch sa boskavaju a spolu nechodia teraz to uz dava zmysel
  • Violetta
    Tož tak jako jak to je? :-)

Jorge nebo Juan?
  • Leonetta !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *2* *2* *1* *1* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *3* *4*
  • Mám Martinu ráda a na roli Violetty se hodí.Ale jako Via by neměla říkat že miluje Leona a holkám potom říkat že miluje Tomase.Jeto divný a nefer vůči Tomasovi i Leonovi
  • Violetu mám rada alé vadi mi to že říka že miluje tomase a chodí z oeonem jakio chcí aby chodila z leonem a ne tomasem neví co chce leonoví říka že chce ho a potom fran a kamil že miluje tomase
  • Viki es el propietaro de una vaca y un cerdo *16*
  • Gracias te gusto mis cansiones. *14*
  • Me encanta Jorge Blanco.
  • Miluju Martiny písničky jsou tak krásný *14* *2* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit