-
Je to mega kr*va nenávidím ji , je to nejtrapnější osoba na světě a pěkná blbka . Je mi z ní na
zvracení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* Je to prase! *12* -
-
kdo je podle tebe prase ty prase *16*
-
No Dovoľ Jedina P_ča si tu ti
-
-
Ne Martina je tu p*ča *3*
-
-
-
Je tak krásná, že když se na ní kouknu, tak mě uplně začnou svědět oči, jak jí vidím!!! *14*
-
Prečo je napísané že chodí s Jorgem aj s Juanom či ako, keď je jasné že nechodí s oboma...s kým teda je? nemôžete to zmazať ako to správne? ĎAKUJEM ak sa to dá *3*
-
-
ona chodi s juanom
jorge ma priatelku
-
-
Už sa teším na ďalšie diely Violetty *3*
-
hele koko potom mě došlo že každý má svůj názor a když se tobě tini nelíbí je to tvoje věc takže příště to nechám být prostě tobě se nelíbí a mě se líbí.no ale tet se ti líbí takže... nic ale když by se ti nelíbila tak už to nechám . jenom chci dodat že mě se martina hodně líbí tak proto jsem se asi naštvala a napsala to ale vážně vážně to příště nechám být *5* *4* *3* *15* *1* *7*
-
vio mam ta rada ale s juan petro lazani nechoď lebo je škaredý a určite vam to neklape *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16*
-
Opravdu martina stoessel měří 177cm???
-
Iam from Buenos Aires, Argentina.
-
vijoleta je fajn .učim se písničku veo veo kamča.mě připadá občas že si neumí vybrat . leon je vetší simpaták a hezoun než to mas který chodí ludmilou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* terka *2* .a dej líbí jinak bude něco i otobě terka.nene tomas je lepší *3* a palec nahoru jinak bude peklo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Me alegro de que usted junta con Jorge Blanco cantidad que tanto ves hermosa en serie y una vida normal .. *14*