Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufám že umře do svých narozenin
    • Jako koho myslis sebe?Ja taky doufam ze do svych narozenin umres.Blbko blba.
    • Jáj ty se asi moc sejtíš co ty trapko či co seš zač -____-
    • Ja doufam že ty umreš do zítra :)
    • nebo třeba ty to bode lepší *4* *4* *4* *16* *16* *16* *16*
    • mozna ji nemusis ale nemusel by si psat at umre protoze to neni hezke...mam aj ja povidet at umres ty? libilo by se ti to jako?! neni hezke pret nekomu smrt ani ze srandy
  • blbka.Mercedes je lepší
    • To by mohla Mercedes rikat o tobe.
    • Umří koko ty Martina stoeseel je najlepší ze všech
    • Pcha pcha pcha to sem se ale pobavila :-D nechapu te :-( !!!
  • Happy birthday Tini 17years *14* *3* *4* *1* *3* *14* *4* I LOVE YOU TINI *14*
  • Happy birthday Tini 17years *4* *3* *14* *4* *3* *14* *4* *1* 21.3.2014
  • Nevím jestli jste spásli na hlavu ale já mám na Tomáse přezdívku POPELNICE !!!!!!!! Je hroznej,hnusnej,neumí zpívat a ještě k tomu všemu svádí Violettu i když Violetta chce Leóna je totiž LEONETTA !!!!!!!! A ne TOALETTA !!! Tak se vzpamatujte lidi !!!
    • Je hezčí a umí určite líp zpívat než ty takže nevim komu to tady cpeš
    • ty se vzpamatuj!!! je TOALETTA a basta...aj tak neni pravda ze Tomas nevie spievat, zober si napr. Verde de Lojos vie tomas zaspievat super ale Leon BLEEE nevie to lebo to tomaaas zlozil! a on ju nezvadza aby si vedela neni skaredy
  • Neviem ci kvoli tomu ze Leonetta zni krajsie alebo ze je Leon mozno krajsi,neviem preco myslite ze sa Jorge k Martine hodi...on je namysleny a zly nechapwm vas. On by sa len ve Violette vychvalovalba robil zle Tomasovi. Tomas je hodny len Ludmila ho pred Vio pospinuje!
  • Hi Martina happy birthday 21.3. *3*
    • Hej lidi Co píšete že leon je namyšleny on ej hodnej a violetu miluje tak dost joo ...:DDDDDDDDDDDD a ji tomas není špatnej alé ja milujuu leona :DDDDDDDDD
  • Ahoj Martino hodis se víc k thomasovi!:-):-):-)
    • aj podla mne sa k nemu hodi a je fuk co bude a co hovoria ale ja si to myslim lebo leonble je namysleny
  • Ahoj všichni jak tak tady na to koukám tak jsem pročetla všechny komentáře a vidím že všichni ( až na pár vyjímek) máte všichni rádi Jorge (Leon. Upřímě jsem z toho nadšená já ho též zbožňuji tak jen tak dál holky *3*
  • martina a jorge jsou ten nejskvělejší pár na celém SVĚTĚ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit