-
nela myslím že jej to nepovie ale dobrá otázka *3* *3* *3* *3* *2*
-
Ona Nechodí s JORGEM ona chodi s tym lanzanim ci jak sa vola lebo je tam vztach napisane !!!!!! *10*
-
-
Ale ona s nim môže chodiť, lebo niektory tam davaju aj niekedy klamstva vieš§!? *9* *10*
-
ale ve fime o tom sa tu rozprava nie o tom s kym v skutocnosti lebo vo violette je s JORGEM bohuzial... *6*
-
-
Je tam proto protoze s nim chodila v minulosti a je tam jeste napsanej
-
Proč je tam ten hnusák !!!!!!!!!! Když chodí s Jorgem Blancem ????? *8*
-
-
To máš pravdu dávaju tam uplne hovadiny lebo su niektory blbci ale ona s nim naozaj chodí s Jorgem Blancem vieš! *7* *9* *10* *10*
-
-
Viem že je asi hlúpe sa tu na to pytat ale prosim neporadite,co je lepsie/jednoduchšie: KLAVÍR alebo GITARA? Prosím napíšte mi názor DAKUJEM *4*
-
-
no viem ti povedat že lepšia je gitara *1* ale jednoduchší klavír *5* ............................................................POROZMYSLAJ
-
Aky nastroj sa vo Violettiných pesnickách najviac pouziva? gitara ci klavesy viac? *3*
-
-
Já už nevím s kým teda Martina chodí !!!! Byla bych ráda kdyby s *14* Jorgem Blanco , ale mám z toho guláš , jestli to někdo víte tak to sem prosím napište. Díki *4*
-
-
no myslím že trocha viem vraj nieco cíti k tomimu aj ku jorgovi...nevie sa rozhodnut
*16* *11* *11* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Chodi s Jorgem!
-
-
Presne tak!!!! *10*
-
nie tomim aj jorgem *5* *14* *14* *14*
-
-
tak s kym chodi pro boha ja uz sem s toho vedle *13*
-
-
s oby dvoma *2*
-
-
Chodi teda s Jorgem nebo s kým??? vy to tu pořad menite. Odpovi mi někdo prosim?? *13*
-
-
Určite chodi s Jorgem Blancem *1*
-
jo odpovie *1* chodí s obydvoma
-
Teraz hej ale stale vaha lebo citi nieco aj k tomasovi...
-
-
ano
-
-
-
Čo si myslite s kým bude German? Myslite že raz povie Angie čo k naj cíti? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*