Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nela myslím že jej to nepovie ale dobrá otázka *3* *3* *3* *3* *2*
  • Ona Nechodí s JORGEM ona chodi s tym lanzanim ci jak sa vola lebo je tam vztach napisane !!!!!! *10*
    • Ninocka
      Ale ona s nim môže chodiť, lebo niektory tam davaju aj niekedy klamstva vieš§!? *9* *10*
    • ale ve fime o tom sa tu rozprava nie o tom s kym v skutocnosti lebo vo violette je s JORGEM bohuzial... *6*
  • Je tam proto protoze s nim chodila v minulosti a je tam jeste napsanej
  • Proč je tam ten hnusák !!!!!!!!!! Když chodí s Jorgem Blancem ????? *8*
    • Ninocka
      To máš pravdu dávaju tam uplne hovadiny lebo su niektory blbci ale ona s nim naozaj chodí s Jorgem Blancem vieš! *7* *9* *10* *10*
  • Viem že je asi hlúpe sa tu na to pytat ale prosim neporadite,co je lepsie/jednoduchšie: KLAVÍR alebo GITARA? Prosím napíšte mi názor DAKUJEM *4*
    • no viem ti povedat že lepšia je gitara *1* ale jednoduchší klavír *5* ............................................................POROZMYSLAJ
    • Aky nastroj sa vo Violettiných pesnickách najviac pouziva? gitara ci klavesy viac? *3*
  • Já už nevím s kým teda Martina chodí !!!! Byla bych ráda kdyby s *14* Jorgem Blanco , ale mám z toho guláš , jestli to někdo víte tak to sem prosím napište. Díki *4*
    • no myslím že trocha viem vraj nieco cíti k tomimu aj ku jorgovi...nevie sa rozhodnut
      *16* *11* *11* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Chodi s Jorgem!
    • Ninocka
      Presne tak!!!! *10*
    • nie tomim aj jorgem *5* *14* *14* *14*
  • tak s kym chodi pro boha ja uz sem s toho vedle *13*
    • s oby dvoma *2*
  • Chodi teda s Jorgem nebo s kým??? vy to tu pořad menite. Odpovi mi někdo prosim?? *13*
    • Ninocka
      Určite chodi s Jorgem Blancem *1*
    • jo odpovie *1* chodí s obydvoma
    • Teraz hej ale stale vaha lebo citi nieco aj k tomasovi...
      • ano
  • Čo si myslite s kým bude German? Myslite že raz povie Angie čo k naj cíti? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit