-
Feliz compleanos Marti.
-
Martina s Jorgem stopercentne nechodí. Veď ona má 16 a on má 22 rokov!!! A Pablo má tiež cez 20. Sa zobuďte!
-
-
dik za info..***Maťa ale mozno len o 1-3 roky viac nie *12* *12* *2* *2* *2*
-
No tak si predstav ze jo chodila snim kdyz se ji tady podivas s kym chodila tak chodila s jorgem a potom s nejakym klukem uz nevim ale s nim chodila stoprocentne jenom se staci podivat *5*
-
-
Áno, chodila s ním ale už nechodí chodí s Petrom *3*
-
-
jakoby nemohli spolu byt vekovo rozdilni lidi... je to tak 6 let to je az tak moc? si namyslim mozna nechodi mozna jo *6*
-
-
Na veku nezáleži len proste nechodia spolu chodí s iným :)
-
-
Tiež si to myslím... *3* *4*
-
-
Nevíte negdo jestli nechodí Martina s leonem?pardon ale já Martinu moc nemusím
-
Taky si myslím že k Martině(Violetě) se víc hodí Pablo (Tomas) a ne Jorge(Leon) *3*
-
-
Ahoj, tak to máme stejně *12* Podle mně se k Violettě(Martině) hodí spíše Tomás(Pablo)---
Ale i v realitě! *13* -
víš cooo di doo pičiii *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
To už nechodí s Jorgem???
-
-
jo bože chodíí ale naky debiilllll udělal tuhle strankuu když o ní nic nevííí jo anineumííí počítat protože když se narodila 1997 tak by ji bylo 17 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Taky jí když seš tak chytrj bude 21.3. bude 17 jenom příště přemíšlej než něco napíšeš a zveřejníš! ok?? *16* *16* *12*
-
Vieš predstav si že narodila sa 21. marca 1997 a bude len marec zatiaľ má len 16 ale bude mať 17 keď nič o nej nevieš tak sa neozývaj ;)
-
-
-
Jakto že je Martine 16 když leonovi a francesce je 22 a 23 neni ji vic ?
-
-
Martina Stoessel je mladší než Jorge Blanco a Lodovica Comello!
-
no amiga 16
-
-
Tomas je lepsi nes leon
-
-
souhlas hodí se k Tomasovy víc :o *14*
-
Leon stejně bude s Violetou *1*
-
-
no neviem ci bude leon s violettou lebo som pocula ze se bude libat s nejkou jinou holkou...ale az pozdeji
-
-
Mne sa zda že v druhej sérii ale nie som si ista ale asi s takou Larou (ona je zamilovaná do Leona) ;) :)
-
-
-
-
Neviete ake diely chodia vecer o 21:55 Violetty? to su opakovania ci co? a som pocula ze ve violette vraj german bude mat svadbu s nejakou esmeraldou no neviem...
-
-
Nemám rada Esmeraldu každy inak ale sú aj taký čo ju majú radi ale je to len názor :)
-
Nemám rada Esmeraldu každy ale sú aj taký čo ju majú radi ale je to len názor :)
-
opakují ten co dávaly v 18:20 *3* já se na to koukám už od prvního dílu *3*
-
-
mas pravdu fifi miluju leonata je mimino
-
ja si mislim ze martina(violeta)ma radsi tomase nez leona *14*
-
-
ano má tomiho radšej *15* Mira!!!!
-