-
martina je dobra zpevacka i herecka a me se na ni libi vsechno a hlavne to ze je na leona hodna ale ten leon ji furt rika lasko nebo miluju te a tak a ten thomas je fuj ale martina ona je proste moc moc fajn a leon je tes fajn ale ludmila zla naty divna camila ma trochu velkou pusu a fraceska ta je tes fajn skoda ze martina neumi cesky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Chodí teda ve skutečnosti s Jorge Blanco nebo ne? Někdo tady píše že jo a někdo že ne tak já nevím :/
-
taki dil ze vas tam všechni do 1 vikouřili *11*
-
ja si myslim ze martina je nejlepsi zpevacka i herecka na svete aspon pro mne kazdy ma svuj nazor *3* *3* *3*
-
ja si myslim ze fifi chtela jenom rict svuj nazor nechtela nekoho uraziz *7*
-
Prosim poviete mi aka bola naposledy odvisielana cast Violetty? Aky diel? dakujem
-
Skonci to vsetko nakoniec dobre?
-
-
tak asi ne každy film musi skončit dobře *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
a mimochodom kazdy vnima inak slovo skoncit dobre,niekto si moze predstavit ze german zomrie a jade zdedi penize a vykopne angie alebo tak nemysli to kazdy tak jak to mozem myslet ja *16* *11*
-
-
-
Ja som si myslela ze ,,Tomas,, a ,,Leon,, maju tiez ako Martina asi 16 ci 17 ale nevedela som ze naju cez 21 a na Martinu by som povedala aj 18 :-)
-
-
jej nechapeš že to nedělal jorge blanco ale nake decko je mu tak 17 *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
ty si decko ked tu tak pises *6* *6*
-
-
Podla mna by vo filme mala skoncit ze chodi s Tomasem lebo on je hodny a ma ji rad no Leon stale ziarli a vyhrozuje Tomasovi hned od prvniho dilu... Proto je Pablo lepsi...a je i hezci no...
-
-
tebe neco spadlo na hlavu nebo cooo leon je hezčíí hodnější a okouzlujícíí si de**l že protože tomas je hnusnej ma na čele bedara a je tak hubeny až je to škarede *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
souhlasim Leon je bozi a Thomas je blbec takovej vyhublej a Leon proste bozi
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
prosim ta ja si mozem pisat co chcem tak tu nenadavaj dobre?!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
Od prvého dielu som si myslela ze Martina je rovnaka povaha ako Violetta ale zrejme nie no ale mam ju aj tak rada... *4*
-
Violetta ma strašne hneď zaujala...Teším sa na každý diel.S kým bude chodiť? Ako to bude s Angie? Bude Gregorio stále v Studiu 21? *5*