Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co znamená to VZTAH??
  • Ona má dva kluky? chtěla bych aby chodila s Pablem(Tomasem)
    • Hm,ja bych toho chtela.
  • co znamená to VZTAH???
    • ty nevíš co znamena vztah to znamena že spolu chodí 😯 😯 😯 😯
  • abys vedela nemuzes rikat ze je hnusna nebo skareda kdys ji ani neznas ja vim kazdemu se libi neco jineho me se libi a ti zarlis 😡 😡 😡
    • nino každému se líbít nemusí a sárinka dala svůj názor pro ní je to třeba nejhorší herečka ale pro tebe ta nejlepší a neřekla bych že žárlí opisuješ to z komentářů od miley ale to je jedno já jí miluju je to tak neeeej herečka:D 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
  • ta martina s...
    je skareda...
    fujjj
    fujjj
    • si pí*a martina je nadherna skvěla herečka a tanečnice jenom žarlíš kdyby si ji poznala tak by si mluvila něco jineho ty kur*o 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿
  • Ahoj Martí ským budeš chodit ve violeťe
    s Tomasem nebo s leonem
    • z leonem
    • :D nechci to kazit radost ale ona ti neodepíše:D
  • Je to fajn herečka ale neviem koho zaujíma veľkosť topánok a asi pri nikom nieje náboženstvo.
    Ale zdá sa mi že Violetta a Martina sú dve úplne rozdielna osobnosti.
    Má super vlasi ale v seriáli sa mi na vzhľad asi najviac páči Angie.
    A Violetta nevie veľmi dobre tancovať, len tam skáče.
    🙂 😎
  • ona ani s jednim nechodi protoze je tam vztah kdyby spolu chodili tak tam je napsano chodi spolu 😨
  • Ona podvádí Jorge Blanca a toho druhého 😲
    • Ale vždyť to je uplný nezmysel raz chodila s Palom ( Tomásem) a teď tam nekde napsal že se hodí k Leonovy.... Tak Pabla dali preč a dali tam Leona a ona s ním podle mne vubec nechodí 😉 je to len hlúpy výmysel 😁
  • Thank you and I look beautiful with Leon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit