-
co znamená to VZTAH??
-
Ona má dva kluky? chtěla bych aby chodila s Pablem(Tomasem)
-
-
Hm,ja bych toho chtela.
-
-
co znamená to VZTAH???
-
-
ty nevíš co znamena vztah to znamena že spolu chodí 😯 😯 😯 😯
-
-
abys vedela nemuzes rikat ze je hnusna nebo skareda kdys ji ani neznas ja vim kazdemu se libi neco jineho me se libi a ti zarlis 😡 😡 😡
-
-
nino každému se líbít nemusí a sárinka dala svůj názor pro ní je to třeba nejhorší herečka ale pro tebe ta nejlepší a neřekla bych že žárlí opisuješ to z komentářů od miley ale to je jedno já jí miluju je to tak neeeej herečka:D 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
-
-
ta martina s...
je skareda...
fujjj
fujjj -
-
si pí*a martina je nadherna skvěla herečka a tanečnice jenom žarlíš kdyby si ji poznala tak by si mluvila něco jineho ty kur*o 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿
-
-
Ahoj Martí ským budeš chodit ve violeťe
s Tomasem nebo s leonem -
-
z leonem
-
:D nechci to kazit radost ale ona ti neodepíše:D
-
-
Je to fajn herečka ale neviem koho zaujíma veľkosť topánok a asi pri nikom nieje náboženstvo.
Ale zdá sa mi že Violetta a Martina sú dve úplne rozdielna osobnosti.
Má super vlasi ale v seriáli sa mi na vzhľad asi najviac páči Angie.
A Violetta nevie veľmi dobre tancovať, len tam skáče.
🙂 😎 -
ona ani s jednim nechodi protoze je tam vztah kdyby spolu chodili tak tam je napsano chodi spolu 😨
-
Ona podvádí Jorge Blanca a toho druhého 😲
-
-
Ale vždyť to je uplný nezmysel raz chodila s Palom ( Tomásem) a teď tam nekde napsal že se hodí k Leonovy.... Tak Pabla dali preč a dali tam Leona a ona s ním podle mne vubec nechodí 😉 je to len hlúpy výmysel 😁
-
-
Thank you and I look beautiful with Leon