-
Nepochopim proč Violetta chodí s takovim hnusákem,já kdybych byla Violettou tak bych chodila s Leonem.Ale pořát mam VIOLETTU rada.
-
-
*8* Pravda
-
-
Ahoj tini
-
Martina Stoessel (18) má kluka! Hvězda seriálu Violetta se po bouřlivých chvílích opět dala dohromady s Peterem Lanzanim (24). Do argentinského herce byla údajně zaláskovaná ještě před tím, než se stala slavnou.
Martina a Peter si dali pauzu, když jejich vztahem otřásly zprávy o tom, že se mezi Martinou a Jorgem Blancem (23) cosi rýsuje. Dvojice, která ve Violettě tvořila zamilovaný pár, ovšem nikdy domněnky o románku ve skutečném životě nepotvrdila. Není divu, že Peter žárlil, kdy se k sobě Martina a Jorge na televizních obrazovkách dost měli!
*3* *3* *3* *3* *15* *2* *16* *16* *16* -
Ty niesi dobra ti blázon a povezd mi naco sem chodis ked ich nemasd rada
-
Vanessanasarkoziova niesu dobre napis ze ja som dobra
-
Martina stoessel a Maite perroni a Lodo sú najlepšie herečky na planete
Tini 18. Maite 32. Lodo 25.
Violetta. Víťastvo lásky... Violetta -
Si moja naj naj najoblubenejšia spevačka. Len to že moja oblubena herečka je Maite Perroni. Stale nechapem že prečo chodiš s tim Juanom. Ale ja sa nestaram ak ho mas rada a on teba tak mi to nevadi
-
Ja ma rada tini a strasne rada len ze nechodi s Jorgem ale to nevadi mam ju aj tak rada
-
Niekdo dal na youtube ze je tehotna a ma dieta a umyvaho a nebola to tini ale stephie a niaky blazon
-
Tinita ty tomu veris za to ze to bolo Spanielsky a ze tam bolo napisane Martina Stoessel to neznamena ze to pisala Tini.....