-
Chci napsat můj názor na Violettu! Je mi jedno kolik NO-LIKE mi dáte tím se mi svět nezboří PŘEMÝŠLEJTE! :-D nezajímá mě ani kolik budu mít LIKE na tom přece nezáleží ;) Každopádně Violetta ( Martina Stoessel ) to nehraje přirozeně ... Nevím ale připadá mi že ten seriál je moc se opakující ... Jednou se to stane podruhé se to stane znova a po třetí :-( není moc promyšlený a Violetta se tam chová jako tak důležitě ! Vím je hlavní postavou ale to neznamená že musí byt všude ale všude první! JoJo vy jste takový ti Tinistas nebo jak se to jmenuje a jste asi malé děti že si ty chyby v tom seriálu neuvědomujete! Dívejte se na to nic v tomto případě vám nezakazuji ale ten prehnanych komentářů o tom jak je boží a super je tu až příliš moc ! K tomu kritika taky musí být ;-) PS: vůbec mě nezajímají NO-LIKE je to zbytečné ... Na tyto stránky vůbec nechodim takže neuvidím ty vaše NO-LIKE děti .. HM celé se to tu hemží hloupymi 13 letymi dětmi!
-
Sopting arono
-
Martina je uzasna herecka a spevacka i kdyz se mi nelibi s kym tedka chodi tak ji a tomu Petrovi nebo jak se jmenuje preju jen to nej do zivota. A navic s Jorgem by chodit stejnak nemohla protoze ten ma taky nijakou pritelkini takze to je vse nehadejte se tady furt a doufam ze se mnou a spon par lidi souhlasi nepletme se jim do zivota a hotovo
-
Najprv hrali kuzelnici z Wavery a potom Hanah Montana a teraz violetta
-
Preco ma pekne oblecenie
-
Ona je super ale o jej vkuse na chalanov sa to nedá povedať *13* *1* *9* *1* *13*
-
Tini juana ma rada ale my nie tak zato nemoze tini ona asi nevia ze tato stranka je a ze ju mame rada a juana nemame radi
-
Tini ho ma rada ale my nie
-
Vy tady píšete že tini chodí se starým a hnusným chlapem
Lidi proberte se
Tini ho asi má ráda né?? a předci na věku nezázeží !! -
-
Chtěla si říct na VZHLEDU nezáleží ;-)
-
-
Co Tini chodí s takovím hnusákem?javascript:addSmile(8) A Jorge s takovou hnusačkoujavascript:addSmile(8)? O bože vždyt Tini a Jorge se k sobě tolik hodí
-
-
si sexi *14* titanusi tini
-
ahoj lidi
-