-
Alespoň někdo má rozum :-) a Sami všecko bylo v pořádku ?! A to je tento přihlouplý chat pro tebe tak důležitý? To tady potřebuješ mít všecko úplně TIP-TOP? Myslíš že se tady mají psát jenom úplně slaďoučké komentáře? Jsou to diskuze chápeš ?! DISKUZE !!!! Tak už to pochop a přestaň tady neustále psát nesmysly sakra! Vzpamatuj se !!! Je ti míň než 9 a teď buď ticho a poslouchej mě! Je blby se s někým hádat a chybovat tak že by z toho člověk zemřel nevymlouvej se na věk protože ten tě nezachrání musíš uznat že v tolika letech se nemohlo psát jak 6letá!!! Uvedom si co děláš špatně musíš taky někdy uznat svou chybu! ;-()
-
Ale čo máte stím vekom no napríklad mne natom záleži lebo nechcem mať frajera ktorí bude mať 29 rokov a ja len 15
-
Povedala si ze ta osobnosti nezaujimaju a teraz zem chodis vsetko bolo v poriatku len ked si sem prisla tak sa to skomplikovalo
-
Napísem nieco o tini. Slávna hviezda martina stoessel chodi s juanom petrom lanzanim chodili spolu uz ked mala 12 rokov a on mal 18 rokov chodili spolu pred serialom Violetta.
martina stoessel si dala tattovanie ked mala len 10 rokov. Ked vistupovala a hrala v serialu violetta tak jej tattovanie museli prekrit lebo hrala rolu violetti a tattovanie sa knej nehodí
ani keby mala vitattovanu notu alebo nieco z hudbov.
ps ked budete este nieco o tini vediet napiste mi
napisala vanessanasarkoziova -
Hele víš takže když ti tak "nevadí" ten věkový rozdíl tak až ti bude 13 můžeš mít 18leteho kluka co?! Vždycky je problém mezi věkovým rozdílem ! Já na vás jednam jak na služky ?! Takže v první řadě nauč se alespoň kapku dobře psát když už nic neumis! A v druhé řadě obviňuješ mě zneceho co vůbec ale absolutně vůbec není pravda! Kdybych s vámi komunikovala jak na služky psala bych vam- Ani nevím to přece ani není možné :-D Sakra jak na tebe mužů být hodná kdyz ty si na mě zlá?! Psala jsem tu jenom názor na Violettu ale zase nějaká malá ubohá holčička tu musela přijít a všechno zkomplikovat ! A není 18 ani 17 ;-)
-
Vekovi rozdiel ma nezaujima a ani ty co o mne a o ostatnych pises vsak nas to vsetkych boli pises snami a komunikujes ako by sme boli tvoje slusky ty si starsia mala by si byt na nas dobra mame 9-10sme male a ty mozes byt o 7alebo8 rokov starsia a ked ta vio nezaujima tak sem neles ako velka krysa
-
Lepší je Dominika Mirgova
-
jzs vy tady řešíte nejakej blbej věk kouknete se na petera ted má skoro 25 ............ pro ty méně chápaví peter je tini přítel (ano vrátili se k sobe)a když se mají rádi sakra kdyby nehrál violettu tak to tu vubec neřešíte
-
-
Prosim tě nedělej chytrou moc dobře víš že někomu vádí velice rozlišný věkový rozdíl! Tak jsem se spletla nedivala jsem se na toho magůrka mě totiž nijak Violetta nezajímá a už vůbec její vztahy apod. ;-)
-
-
Sexistka ty tini strapnujes ked ju mas da tak tu nepis nechutnosti
-
-
Promiň že jsem tu nebyla mám totiž na práci důležitější věci než je poslouchání nějaké trapné holčičky která se vymlouvá na věk a umí psát jako 5letá :-) Ani nevím komu tyto nadávajici smysl zprávy pises :-O
-