Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tini si krasnísa moc mam ta rada si moje nej oblubenejša herecka a taki spevačka mam te rada a neprestanu preco ne vistoupis na koncerte nekdí trepa nazivo bily bi sme radi kde bi sme ta uvideli asi bisme od badli tini jako violetta ze serialu tini jako jinak martina stossel jinak němozam uvjert ze ty si nej lepsi kamarádka mercedes ale serialu steto hrali jako bi níc a tady jo ahoj mechi te hrani a bude do života koukalá soum na takove video tam se dozvíš praudu na youtube o to bje tyni a o mechi si stejnesa jako violetta ze serialu je nze vjez co nepochopím že vise i bestak lubite s tini ale je vam to lito ale v tom serialu 3 řadš budete segry ale uý abi to bilo preju nabudocnost nej kamoskam mechi a tini
  • jezisu to rovnou řekněte ze je lepši carel got
  • to ne ale vi si misli te něco horýiho no ale ted vam ja něco reknu tini je hezka krasni mje je jedno ze muj strejda si misly oni opak ale itak beztak ji hraním mam tě radí tini a spivaš jako lodo cande a mechi a jorge a eště jedná o taská proc nejsi jorgem není špatnej spiva tak hezky jo jako ti ale nenutime tě ti se hodíš s kazdim klukem tini posilam tí pusu
  • Tini seš nej spíváš krásně
  • Miluju Tini je užasná zbožňuju jí I Love You Tini
  • Silva prepac nechcem ta kritizovat ale hlasivky niesu usi ale hrdlo mala si namysli bubienky
  • si krasná martina stossel
  • nehapu proč ji nene hate ale ma te praudu ja kdibi sem bila violetta třeba tini tak bi sem chodíla z jorgem muj laska hezkej
  • hele klid jo přestan te nech te ji bejt tini stossel je jedno skim chodí twl ptroč se ji plete te do životá nehapu vast ani kluci který to pišo nesmisli proberte se uš twl ja ji mám radá jasan a sem na tini pišná i kdibi se sním rozešla tak bi za to moch on ale ne tini jasan tak uš nech te tini bejt co pro tí ní ma tě o proti jeji klukovi notak se máj radí a lubjaj se milojo vi steto taki neskusily no vi asi ne vi ste nemjeli takovej romanik jasko tini tini si muže v šechno do volit proto že je hezka spjevačka jasan tak uš ji nechte ok kdo ji má trad jak je proti kdo ne ták jak není a ne piště debility protože je nej hesči a hitra ze serialu ju tak uš přestante je i hodná
  • violetta mi přijde fajn ale níkdy spiva tak nahlás že mi zní prasknou hlasivki nehapu ji omlouvám se tí ju že sem to řeklá ale musela sem proto že mi při deš níkdy trapná vio jako si dobra holká to bes problém ok ale stím spjevu sopivaš jako ovce roztahuješ pusu nevim kdo kdybi si chtěla leonovi něco říct ale nechci tě urazit eště vict jo jinák překřičiš i všechny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit