Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo miluje violettu -mam ho-ji rad(a), vazne zboznuju ji ona je vazne bozi ,udelala bych proni cokoliv rikam cokoliv *1* nwm jak to delas ze vsechno zvladas . Koncerty, modeling , Zpivat to mas v krvi a nejlepsi natom je ! ze te mam rada a kdybych te neobevila tak bych te ani nepoznala *14* posila pusi
  • hele do kut sem ja neřekla kdi bude koncert violetty tk uš se cpete jo bude bruzi koncert no teda těšim se natebe tini ob dívuji tě a jak budeš mit koncert řeknu zas tí něco omje jj posilam tí obrovskou pusu
    • ja uz to vim davno ze bude violetty koncrt takze sto je ty nerekla *2*
  • tini mam te moc rada jsi lepsi nez kdo koliv jiny pokracuj v tomco delas ,hlavne bud sama sebou, vim ze nikdy nikoho nezklames *3* . Ses tak talentovana ze to ani nevis bud takova jaka ses posilam pusinku *14*
  • Tini ses ta nejlepsi nejtalentovanejsi a nekrasnejsi holka na svete ja osobne a moje kamosky te zboznujem a tesime jse natvuj koncert ..... *3* mam te moc rada a nechci te zklamat .Ses fakt bozi holka nikdo na tebe tini *5* zpivas a zaroven tancis , hrajes na piano *1* a pritom delas modelku !! *15* no teda takhle natebe nikdo nema ses tak hezka a tak mlada 18 let wov fakt tini natebe nikdo mam te moc rada *14* *14* *14* ... posilam velkou pusu a az jse ti dari v tom co delas *3* ..
  • martina stossel si krasná do opraudi a neš miley gyrus jako serialu sem ji mjela rada hana Montana jj ale uz sem ji prestalá proto že sem zistíla co je to zač ty si nej hesči než oná ale alspon nejsi homusexcualka mám tě moc rada a nesklamu tě těsim se na tvůj koncert tini braze pa
    • Mám tě moc ráda Tini:) nevíte kdy bude koncert Violetta v Praze ?
  • Vie niekto violettine mobilne čislo prosim vas !!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!
    • cislo tini nikdo nevi to vi prece kazdy a proc nejdes zani a nezeptas jse ji *15* *3*
  • Kika ona ta nesklame neni to miley cyrus a keby bola tak by to neurobila lebo ta p*ca miley na tini nema
    • to mas pravdu miley cyrus je na prd jako tini nani nikdo nema
  • Martina moja prva oblubena spevačka bola Miley Cirus o bozri čo sa z nej stalo. Dufam že ty ma ňesklameš tak ako Miley Cirus. LEBO TI SI TERAZ MOJA OBĽUBENA SPIEVAČKA
  • martina si krasna moc a na tebe nema ani nikdo jo jedna ma tva kamaradka mercedes jo ale ste si rovnaky
  • hej co si rekla a bi sem ti ne namlatila nej a nej lepsije tini a ze se rialu violetta tk nak nastejno a dost a zadny keci jo tini je nej hesci spjevacka a hitra a jak rika spev je jeji zivot mam te rada tini

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit