Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini a Jorge spoločne v nahrávacom štúdiu ...

Ako už ste sa tu mohli dočítať, Tini odišla do Los Angeles, kde odštartovala svoju novú životnú etapu, a začala pracovať na svojom prvom sólovom albume. Koncom minulého týždňa však do LA odcestoval aj Jorge Blanco. Jeho let najprv sprevádzali menšie problémy s odletom, no nakoniec šťastne dorazil, a teraz je taky jasné, prečo sa do LA vybral. Jorge si to namieril rovno za Tini, a hneď sa spoločne zavreli do nahrávacieho štúdia. Je teda zrejmé, že spolu Tini a Jorge naspievali minimálne jeden duet, ktorý sa objaví na novom sólovom albume Tini ... Jorge a Tini spolu vo Violet tri roky tvorili ústredné pár, a preto si myslím, že je veľmi pekné, že sa aj po skončení seriálu dohovorili na takéto spoluprácu. Pre fanúšikov Violetta je tu teda o dôvod navyše, prečo sa tešiť na novú platňu Tini, ktorá sa dostane do sveta snáď už v roku 2016. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *1* *1*
  • M musím uznať je to pekná pesnička *3* *3* *3* *3*
  • miley gyrus je hnusná osobnos ta co se zmenílá martina stossel je skvela osobnos co se nezmení níkdy abude ta naši spevačko navži proto ji milujeme neš miley
  • toje to špatny kdybi si umjelá česky tini jako monika bagarová nebo nevim třeba jan bendík tk to bi bylo skvely ale neva si španelká ja to hapu moc
  • tini je nej hesčči a neuvjeřitelná spjevačká hraje spivá tancuje co rště ji hibi asi níc aje bohata ma hromadu penes kdybi sem bila jako ti tini anebo kdyby sme tí rozumjely a mluvilá bi si česky jako mi ne kteří lidí je nám to lito že to nej de rozumjet ale itak tě z božnujem moc moc moc moc mo a moc vic a tě šim se na tvůj koncert v praze
  • Emina Sandal - Kimse Yok Mu?
  • jo to chtěla a má praudu lidí co blubne te tini asi ho miluje vis tese níkdy ne zamilovaly tk jako tini neboco níkdy to přide a budete to vědět jj a už ji ne řešte martina stossel je supru hapete nehapete ste mimo protože nektery to docelá hapaj moc a přejou jim to s peterem a korát vi ne lidičky notak tak jesním ne máj se radí vi taky přežijete krasny zamilovani stachi jako tini mislite že ste jedíny tk bi sem si přalá a bi tini stossel bi chodíla jorcem ale oni se takle rozhodly jorce blanco má tk holku a oná taky hlapa vite a miluje ho a jo jorhe tu holku kouknete se navidea a zistí te co se jedna o jorcem blancovi a o tini jj a potom kdiš pudete chtít mluvit oně tk už je neoptěžuj tě oní sou štastny a mám pravo se bavit a slavit tini je dobra tanečnice a tk spjevačka aa mám ji rada kdibi sem bila jako ona asi bimi spadlu kamen ze srdce
  • martína stossel čeka ale ted dítě s pterem a já ji to přeju y to mu peterovi ikdiš ho nemusim ale chlavně abi ho mjela oná rada a le stejnák ty bi sez chodíkla nejvic jorcem níkdo řika že z ruggerem ale on je s candelari mlfese a klara alson je zas z dyegem dominguezem a korát to jen taji a řikaj že spolu nej sou a za se nehapu proč mercedes lambre se rozešlá s paplem ezpinozem a tedkon chodík xabianem den cede leon jeto komplikujici v serialu chodíly podle postavah violetta z leonem ted Ludmila bude chodít s federikem a franceska dyegem aják se dozvi violetta praudu že franceska chodí s dyegem tk asi ji přeskoči a něco provede v tom serialu 3 řada serialu ale ne stejnák kdo je pro tk řekněte kdo si misly že violetta se chodí jorcem blancem jen jeto muj názor co vim ale bude mi to potom lito jk se pohada s franceskou nojo ale čim lip tím lip pak aspoň se vratí k leonovi a bi mu řekla že ho chce a co to jen udělalá ženemjelá chodít s dyegem
  • mechi lambre je taky krasna to mas pravdu tini ale jsou oba stejni martina a mercedes oba maji talent presne jak jsi rekla *4*
  • tini ma vazne v kus v obleceni takze nwm kdo co rika jj jsi dobra holka tini mas vkus na prvni pohled a moc ti zavidim *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit