-
Alenka ty sa somnou hadas asi preto ze somnou chces byt kamoska ale to sa nemas bat to sa nikdy nestane
-
Najvacsi blazon na svet si ty:-P :-D
-
Si blazon alenka vies to
-
-
Ano, vím to! Ale ty jseš taky!!
-
-
Ja viem co je to sikana a keby si mala pravdu tak mne je to uplne jedno lebo ani raz si nemala pravdu ty trulo
-
Spitaj sa svojej materi co je to sikana ty si velka idotka ked nevies co to je sikana ty sp*na mam aj dvolezitejsie veci teraz no teda dnes ideme viskusat saty na prve sv. prijimanie a pytala som sa ta kolko mas rokov stale si neodpovedala a vahu a velikost topanok rokov mozez mat 4 a vahu 33456kg velikost topanok 35636252
-
-
Já vím, co je šikana!!! Když mi nadáváš, tak na mně provozuješ kyberšikanu!!!
Já ti nebudu říkat, jak jsem stará!!! To vůbec není tvoje starost!!! Ale můžu tě ujistit, že mi je víc než tobě!!!
Ty jsi křesťanka? -
-
Som krestanka preco sa pytas povedala som ti to tak teraz mi povedz kolko ma rokov
-
-
Protože já jsem taky křesťanka... A jsi katolička nebo luteránka nebo anglikánka...?
Mně je čtrnáct.
-
-
-
-
Vies co je to sikana asi nie sika na je tovze niekoho dies
-
-
Nvíc může být i kyberšikana!!!
-
Já vím, co je šikana!!! Šikana je to, co mi děláš!!!
-
-
Ha ked sa ti nepaci tak mi daj pokoj ty kok*t
-
-
Ty mi dej pokoj!!! A neříkala si náhodou, že mě budeš ignorovat? A už mě vážně přestaň šikanovat! Mám z tebe životní trauma!!!
-
-
Ja tvojr nesmislu pocuvat nebudem to ty sisi zacala. to ty su blazon a ked si starsia tak starsie dievcata si uznavaju svoje vlastne chyby a kolko ze ty.mas rokov lebo pises ako 1rocne dietatko
-
-
To si fakt myslíš? Takže za 1.Já nedělám žádný chyby. A za 2.Jestli si fakt myslíš, že starší lidi uznávají svoje chyby, tak jsi fakt naivní, protože to není o věku, ale o povaze!!!
Já nepíšu jako, kdyby mi byl rok. Kdyby mi byl rok teprve bych se učila chodit a mluvit, takže bych opravdu neuměla ani psát a ani znát tolik slov a jejich význam!!! To ty máš blíž k tomu psát jako, kdyby ti byl rok!!!
-
-
Nemyslim si to ty si horsia ako male dieta
-
Alenka preco by sme si nateba nemali dovolovat ked my na teba nemozeme tak ty na nas mozes asi si to mysli alebo nie si horsia ako male dieta aha nemyslim si to
-
-
Neměla by sis na mě dovolovat, protože jsem starší!!! A protože mám pravdu!!! A já se možná chovám jako malé dítě, ale ty jsi malé dítě a malé dítě se nikdy nebude chovat vyspěle a ani vhodně!!!
-