-
Nic take som nepovedala ze mas mensi mozok alebo co vravis ja som sa. nechcela hadat ty si si zacala ja ta uz budem ignorovat a ked si myslis opak tak sa snami nebau
-
-
Ale to taky nebylo na tebe!!! Jseš chorobně vztahovačná nebo si myslíš, že se celej svět točí jenom kolem tebe!!!
-
-
podle mě ma Alenka pravdu zpíva božsky a vy jí asi tak dobře neznate a když jí nemáte radi tak tu nepište je to zbytečné a nekoho tím jenom naštvete
-
-
Violetta je nějlepsi na svete
-
-
zajímalo by me jestli Tini chodí s Jorgem
-
Podle mě je Martina Stoessel dobrá herečka i zpěvačka a co se týče sami-samanta třeba pišeš blbě, ale nemáš bleší mozek jak alenka. A navíc alenka každý má svůj vlastní názor takže si pěkně blbá!!!!
-
-
Já že mám bleší mozek? Jako fakt? Já vážně už nemám slov... Když už mi to chceš vytmavit, tak aspoň používej výrazy, které jsou pravdivé, protože jestli se mnou chceš soutěžit o to, kdo má větší mozek, tak jsem si jistá, že ty opravdu nevyhraješ!!! To snad ani není reálné!!! A je politováníhodné, jestli si myslíš opak...
Já že jsem blbá? Já že jsem blbá? To je vážně absolutní pitomost!!! Přesně tímhle se odhaluje váš pravý intelekt, chuděry...
-
-
Alenka ked my sme ti ukradeni tak aj ty nam
-
-
Bla, bla, bla, bla... Nic lepšího nevymyslíš? Měla by sis koupit příručku o tom, jak pořádně setřít lidi!!! Protože tímhle mě fakt nerozbrečíš!!!
-
-
Alenka ty si blazon?Ved kazdy ma iny nazor a nehovor ze nie lebo si blazon
-
-
Tak možná jsem blázen a co? Ty jseš větší!!! Jestli s tím máš problém, tak za mnou nechoď!!! A co? Já vím, že má každý svůj názor, nic takového jsem nenapsala!!! A nešikanuj mě!!! Já mám taky city!!!
-
-
Ja nehovorim ze vy hovorite ze nevie spievat ja som to nepovedala povedala som ho alenke nie vam
-
Spieva dobre ale proste nie nič výnimočné. Lebo nám sa Violetta páči.
-
My sme nepovedali že nevie spievať. Ale že spieva obyčajne.
-
A alenka si apsolutne trapna predvadzas sa a nikdo nevori ze tini nevie spievat ved kazdy hovori ze je dobra a spieva dobre len ty si slepa
-
-
A co mluvíš... Vždyť ta Bara Maťo Laura Simi říkala, že má obyčejný hlas. Tak jsem na to reagovala, svým názorem, protože si myslím, že má Tini opravdu krásný hlas... Navíc její hlas jen prosperuje... Nemusíš komentovat vše, co napíšu. Já se taky neohlížím nad každým tvým absurdním komentářem!!!
-
Já že jsem trapná? Děláš si srandu? Ty jseš trapná, ty primitive!!! A nepředvádím se, protože poravdu nemám důvod, proč bych se měla předvádět!!! Abych zaujala tebe? To určitě... Vy všichni extremisti jste mi ukradení!!! Takže si na mě nedovoluj!!! A nauč se gramatiku!!!
-