Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3.série ani nezačala!!!
  • si skvelá TINI zavidim tvoj hlas *14*
  • Martinko seš nej *14* Výborně hraješ Violettu asi velmi sympatická holka ...Škoda že bydlíš až v Argentině šla bych tě navštívit *15* *4*
  • Ona má naozaj 17???? *3* *3* *3* *3*
  • Violetta je super holka super tanci i spiva ale co me vadí ze proste neví koho chce diego leon a Tomás ze zacatku mi přišlo ze je trošku zneužívala já vím ma to ve scénáři *2*
  • Tini prosím přijed do Česke Republiky bydlím Pelikánová 1997 *2* *2*
  • Tini krásně zpívá miluju to.<3 <3 *14* *14*
  • kdyť ti nemůže rozumět kdyt mluví španělsky *3*
  • asi neumi cesky!
  • Tini prosim prijd do ceske republiky i ze vsema miluju vas vsechny z violetty prosim precti si moji zpravu a prosim prijd *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *15*
  • ahoj nevim kdy prijede do cz tini ale vim ze do prahy do o2 areny prijede katty perry dne pondělí 23.2.2015 a vstupne 88,29 eur
  • ty si myslis ze ti ja nebo nekteri kteri maji rozum ti dame LIKE? Hele nejsem tak blba abych nevidela ze ti jde jen o LIKE *3* *3* *3*
  • violetta neni tvoje sestra violetta je vymyslena postava kterou hraje tini *3*
  • lucy *10*
  • Hello *4*
  • naučte se pravopis *16* *16* wos
  • ja sem stanka a chtela bihg abi sem te OZNALA *16* *13* *9* *5*
  • ta co nipises martina nnapis *10* *14* *4* *5*
  • Ahoj promiň že se ti do toho pletu ale tohle není pravá Martina tak nepište pořád do těch komentu jak ji milujete nebo zbožňujete. Můžete ji napsat na Twitter nebo na Face ale sem fakt ne.
  • Ahoj Martino já tí chci jen ric že tě strašně obdivuju a já vím že tohle bude znít blbě, ale já k tobě vzhlizim a jak furt prochazim něco o tobě tak vydim že seš narodila 21.3.1997 a já se narodila 22.3.2004 moc se mi líbí tvoje povaha a čelí tvůj film i ostatní co hrajou v tvem pořadu a doufám že jednou přijede a já té budu moc vidět bydlím v České Republice v Hrušovanech nad Jevišovkou. Mám té ráda Tini!!!!!!!!!!! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit