-
Ahoj Tini já tě strašně, ale strašně obdivuju doufám že až vyrostu bedu jako ty procházela jsem mylion věci o tobě, ale jedna se mi velice zalíbila protože ty ses narodila 21.3.1997 a já 22.3:2004 a mé se líbíš tak sem píšu za Martina Stoessel je muj vzor a mám jí ráda :D
-
tak si tam *10* *13* *13* *14*
-
otpis prosim *11* *10* *13*
-
tak si tam
*6* *5* -
ja sem laura chtela ich abi semte spoznala aho pretci sito h
*5* c -
takhle se vás zeptám Martina Stoessel je z argentýny a v argentý ně se mluví španělsky a tak můžete něco psát španělsky díky
-
Ahoj Tini chtěla sem ti říct že podle mě si ta neuzasnější herečka, zpěvačka, tanečnice, promě si dokonalá moc moc ti fandim a mám tě moc moc ráda!... *14* *14*
-
Ahoj violista je moje sestra
-
Ano, Martina Tina Konušová má pravdu,nehádejme se s kým chodí vždyt je to její osobní život,i když si tady to nepřečte tak si myslím že vám by se nelíbilo kdyby vám někdo kecal do vašeho vstahu nebo by se bavil o tom koho milujete škaredě.Pravda ,hlavně že jsme její Faninky s velkým F. PS:tím že si to tady nepřečte jsem myslela jako že si tady nepřečte to jak tady někteří říkají s kým by měla chodit nebo jak někteří říkají něco o juanovi. Myslím v dobrém.
-
Ahojte sievčata nehľadajte sa s kim chodí je hlavne že ju mame všeci radi a aj ja sa volám Martina a volajuma tini alebo Tina spievam tancujem chodím na hodini klaviru no fakt a viem spievať tancovať a hrať na klavír všetky piesne od violetti je naj a nemá cenu sa hádať a ak chcete volajte má tini :-)
-
Jorgeho mam rada aj som chcela aby s tini spolu chodili zbožnujem ju a ked ma blond vlasy jej to velmi nesluši asi preto ze som zviknuta na hnede skratka je super a talentovana a podla mna ked to vie alebo nie je naj a ma ma rada vsetkych svojich fanusiov zbožnije *1* *15* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *16*
-
kdo si misli že 3 serie violetty je nej at prosim da like. *1*
-
violetta je uzasna a krasna ale ve violette 3 jej tie vlasi neslucia *7* ale ve violette 2 je krasna a heska a leon taky *14* *14* a tini je velmi pekna a ajtak ked ma tetovanie tak mie to nevady je to velmi pekne a ajto srdce je heske jej sa to hodi ale postave vo violette ne *7* a taky ze som cetla ze violetta chdi s jorgerom nevim jestli jo nebo ne *14* *14* a jeste nieco lidi vim ze nesnacite stepie a vy si mislite ze ma dieta tak to nie ona je jeho teta a jorge taky ujo a raphita je jeho synovec a ne syn a taky ze stepie je mila a ne zla vim ze ju nesnacite ale ajtak je mila no ale ja nesnacim ze chodi s jorgerom *16* *16* a nebo su jenom kamosi nebo tak asi nevim a petr tini taky lebo ja sem nevidela petra a tini se nikdy libat takze su kamosi *14* *14* *14* tini + jorge sarovna velika laska *14* *3* *14* *3* *14* *14* *15* *15*
-
Jj ale jestli jste viděli konec druhý serie vite ze je nejhezčí
-
Jj ale kdo viděl konec druhy série tak ví ze se ma na co těšit
-
Violetta je super pozerám ju každý deň počúvam jej pesničky a furt niečo o nej zistujem divam sa na jej fotky... Podla mňa je super že prišiel do serialu Diego je to zaujímave *14* ale najradšej by som bola keby bola z TOMASOM *3* on je skveli a pekny. Martina je super ako herečka,spevačka,modelka,... *14* *3* *4*
-
violetta je super az na to ze se do 2 serie prisral diego ... violetta patri k leonovi!!! :* tak nwm co tam hleda diego.. :/
-
sii najlepšia martinka najlepšia ti co suhlasia daju lajk ti co nie alebo odobrali tak su zlí *3* *3* *14* *14* lebo mam pravdu
-
já hrozně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!furt jenom zírám na hodiny. *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Holky jorge je tak krasnej ve violetty 2 on je tak k sežraní a ve 3 ty vlasi a jak mu to sljší kazdej by si nejrači vybral ♡Leona♡ než
Diega