Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi ta nejkrásnější dívka na světě *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1* *6* *5* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Je to super stánka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • si super *1* *2* *5* *6*
  • Hola Martina Stoessel. Usted le gusta Jorge Blanco? Y lo que era con ellos jugando en la serie Violetta. Usted Muje mejor actriz y cantante, y aunque yo no sé lo que piensen los demás, pero me hizo pensar que usted tiene con Jorge Blanco tu oportunidad. Hola y adiós.
  • To je nejlepší holka na svete violetta vali ouuuuuuuuuu 9Let *14* *14* *3* *5*
  • je skvělá poslouchám jí ve dne v noci *1* *15* *3* *14* *4* *5* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • tak ty si dobrá pí*a:DD
    174 cm tam je napsaný protože sem to opravila ty náno:DDD před tím tak bylo 180 tak raději nemel pantem když říkáš píčo*iny:D
    má je obarvené na blond a ne na hnědo, pokud vidíš že je má hnědý tak si taky slepá ty, koukni na "violetta 3" tam uvidíš že je blond, takže raději bejt tebou tak bych držela hubu jj?
    s Jorgem chodí říkala to v rozhovoru, já tady neříkám že když chodí s jorgem ve violettě tak musí i v realitě, to si řekla ty zlato :)))
    bože ty si fakt dobrá krávaa:DDDDDDDDDDDD
    jeblá si ty, ale v oki, obě dvě máme stejný smajlíky tak co tu meleš za srajdy?:DD
    nee spíš když to není podle tvých představ tak sem ty nelez, papaa zlato :*
    ret*rd není sprostý slovo :DD ty tu píšeš hovadiny takže zase klid jj? *1*
    bože taková jebnutá pí*a seš *15* *15*
  • videli ste to video kde sa violette snívalo že sa vidá z leona
    VIOLETTA 3 CAPITULO 30 *14*
  • uplně ji zbožnuju je to můj osobní vzor já taky ráda zpívám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • Je super
  • Nebojte sa povedať svoj komentár
  • novej díl začíná 20.října
  • začíná 20. října ;)
  • violetta serial je super aj všeci v nom a neviete nahodov kedi začina 2 kapitola ak ano napiste prosim
    *15* *14*
  • ahoj martina stossel mam ta rada najviac zo všetkych podla mna by si mala chodit vo violtte sleonom on sa k tebe hodi viac ako tomas ja mam leona račej AKO TOMASA *14* *3* *15* *1* *2*
  • ale bude četla jsem to na fb a i na jednom blogu
  • Violetta koncert v Praze nebude mít a s Jorgem podle mě chodí ale koncert v Praze nebude!!!!!
  • Tini chdí s Jorgem???????????? A kdo je Stephani???????? Napište prosím.
  • pajjuska
    My nemáme Disney channel *13*
  • hele ty si tak krasnaaa ze to není možný :-) ;-) ;-) ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit