Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jedna nemá pravdu Violetta(Martina Stoessel)chodí z maxim(Facundo Gambandé) *14*
  • no bože pomilila som sa ja viem že sa píše jorge. A ty sa nauč písať dlžne. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16*
  • BULDOG
    Holky mají pravdu,a když máš tu svojí francescu tak rada tak piš na jejím profilu
  • Martina Stoesel je nejlepšíííííííí *15*
  • Ale Francesca (Lodovica Comello) je z Itálie !!!! :)
  • ViolettaTini
    HA,HA,HA,....... Musela jsem se zasmát prej Francesca ze Španělska jestli ji máš tak ráda mohla bys vědět že je Italka..
  • Violeta je super ale Francesca je nejlepší holka ze Španělska *14* *4* *3* *1* *2* *15*
  • BULDOG
    Ale no tak...tak ji nech no tak neumí psát chapu ze ti to muze vadit a nějak se do tebe nenavažím ale je možná malá :-)
  • Sandra vies ze chorche se tak nepise ale sato pise jorge ps nauc se psat mena
  • Si úžasna aj ako martina aj ako violetta. Zbožňujem ta vkuse počúvam tvoje piesne a dala by som 100000000 za to aby som ta videla naživo . Vdaka violette so si zalozila dennik *14* . Nemaš ziadnu chybu a polka mojho denníku je o tebe .Mama ma ide prihlásit na španielčinu.Velmi ma sere ze neviem spievat lebo by som od teba chcela spievat pesnicku na hv ale na tanec mam aspon . talent to ma trochu upokojuje . Zboznujem ta Tini . *14* ps: kebyže príde violetta na živo k nam na svk asi by som omdlela....Te quiero ! *14*
  • BULDOG
    Bohužel ji asi žadat nemužeš :'(
  • violetta ja ťa žiadam aby si nie chodila len s chuanom pedrom lazzani ale aj s chorchem blancom. *10* *14* *4*
  • ViolettaTini
    Jo souhlasím s tím že nechodí s nikým *3*
  • BULDOG
    Protože většina z nás,si myslí že s jorgem nechodí no tak nechodí ale chodila s ním ona ted nechodí s nikím asi :|
  • No,je pravda,že Ludmila je úžasná,ale já to beru tak,že Violetta je fakt úspěšnej seriál a už od samého začátku se od něj hodně očekávalo,proto tam vybrali ty nejkrásnější mladé herečky nejen v Argentině,ale i v Itálii.Je jasný,že někomu se prostě Vilu nelíbí,ale tak to prostě chodí,někdo jiný zase nemusí mít rád Ludmilu...
  • Martina je vážně hezká,ale podlě mě byla lepší v 1. řadě Violetty,než ve 2..Ale jinak ji mám ráda,působí mile,jednou bych se s ní i s celým štábem seriálu Violetty chtěla setkat.Ve Violettě nejvíc fandím Violettě a Angie,ale mám ráda skoro všechny herečky z Violetty.
  • si můj vzor violetto(marino stoessel) miluju tě pořád se koukám na tvoje písničky už se učím aji španělsky, protože věřím , že tě někdy uvidím miluji tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nikdo tě nemůže milovat víc než já ty jsi jen moje martinka. ptala jsem se mámy a může se obarvit jako ty jsem totiž blondýna budu si kupovat tvoji knihu nové číslo časopisu už mám už jen stejné oblečení prostě to bes tebe nemůžu ty jsi pro mě celé srdce
  • ViolettaTini
    Proč tam je nějaký Pedro a chybí tam Jorge ????!!!! *16*
  • Upsík, ten blog je takhle:the-suite-life-cc.blog.cz
    Už by to mělo být dobře:)...Můj nejoblíbenější blog a já spletu adresu!!!
  • BULDOG
    Promin,ae nemáš na tu adresu žádný blok :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit