Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JO pohádaly jsme se s nej kámoškou ale už je to dobý!!! *3*
  • Ahojky, udělám tu reklamu na jeden vážně dobrý blog o Violettě.Jmenuje se:the-suite-life-blog.blog.cz.Navíc tam můžete hlasovat o nejlepší písničku z 1.řady Violetty.Blogger je fakt dobrý a zaslouží si větší návštěvnost.Tak zvesela a navštěvujte!!!;););)
  • BULDOG
    Ahoj,my jsme to ale měli horší,my jsme spaly ve škole:-)Spaly jsme tam,Filip,Já,Nela,Matěj,Sofinka,Leona Byla to prdel!Vzali jsme si spácáky a já jsem měla nej nápad,spojila jsem 3 lavice,dala jsem si tam polštář,a spala jsem :D ostatní na zemi xD
    Ze zachoda se ozívaly divné hlasy,a já se tam šla kouknout,protože nevěřím na duchy a na Samaru Morgan,a bylo otevřené okno :D byly jsme celou noc na tabletě a poštěli jsme si tam teda věci že bys te nechtěli vědet jaké xD.
    ZNAKY-
    ♥ █ ╚ ♪ { ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ∟ ˘ » ☻ $ % •
    kdo chcete naký umět napište:☻
  • BULDOG
    Ona je tvoje sestra xD,to jsem netušila jsem v pubertě a nic nevím!:D
    a copak se vám stalo?
  • Ale violettoleon tebe se neco stalo .:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-(
    :-) :-) :-) :-) :-)
  • BULDOG
    Je hezká,a mám obě dvě ráda stejně ale violettu trošku více....♥
  • Violetta je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • to máš pravdu bylo by to lepší *4*
  • nene hvězdou je LUDMILA! *16*
  • Violetta je skvělá žejo *14*
  • Děkuju za odpověď a co je pro vás ludmila? *4*
  • Já nesnášim Violettu jak ji mužete mít rádi promě je hvězdou LUDMILA! *11*
  • Kaja1234
    Ahoj má ráda Violettu ale škoda že nechodí s Leonem to bych chtěla . Jenže je to jejich rozhodnutí. Krásně zpívá teď ji poslouchám. *1* *2*
  • Violettoleon nebo jak se vlastne menujes co bi se nam vlastne mnelostat ale vim co mislis ale je tadi mali hacik vis jaky ze nebola Lucia tak nebil zley den mnela bit Lucia
    promi
  • ViolettaTini
    JOOOO TO JE JASNÉ !!! *1* *14* *15*
  • Já takýý...!!!! ♥♥♥♥♥
  • Njn byl to pátek 13. muselo se něco stát!!! Je mi líto co se vám stalo!!! Ale známky jsou jen čísla a ten kotník se ti určitě zpraví!!! :) ;)
  • BULDOG
    taky....♥
  • Ale ona povedala ze NENI kr*va
  • BULDOG
    chudáčku,je mi to taky líto *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit