-
Taky se nechci chlubit ale taky umím všechny písničky od Violetty,je super je zpívat. *2*
-
I LOVE you Violetta-Martina Stoessel. *4*
-
Miluju Violettu je super mám jí moc ráda. *3*
-
ahoj som velmi rada ze vies vsetky pisne od martini *3* ale ani ja sa nechcem chlubit ale aj jaich viem na spamäť *4*
-
nechci se chlubit ale umím všechny písničky od violetty ;) *3*
-
už aby byla druhá serie a nechci se chlubyt ale jednu písničku od ní jsem zapívala přesně jako ona jinak prostě zpívám tančím je prostě super jí mít je lepší než kdokoliv ale kdyby mluvila jako mi bylo by to lepší. *14* *3* *5* *4*
-
Tini- *1* *2* *14* *5* *4* je cool, pekná no úžasná
-
Podla vás chodí Tini z Jorge Blanco ( v realite) *4* *14* *14* *14* *1* *2*
-
Miluju violettu martinu
-
Martina je dobra spevacka
-
martina jefakt uzasna miluju ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
violetta je fakt super a je hezka a hody se k leonovi *3* *3*
-
Dekuji buldoku sdáž se mi simpatická odepiš *4* *4* *4*
-
tini já te vúbec nechápu protože seto ani nedá čítať
a bájbáj
od vani-vanesa-vaneska -
Podle návštěvnosti
-
OK, taky se moc omlouvám:)já jsem tak trochucholerik takže mě hodně věcí rychle naštve:).A pokus to byl fakt dobrej.:)
-
prosím může mi někdo říct podle čeho se určuju top 10 na osobnosti.cz . prosím odpovědte někdo *7*
-
A je to strasidelna ta holka samara morgan co ma 15 let dneska je to strasideny profil dik *4*
-
Ne,nemyslím to ja rikam jen tak nikdy bich nikoho neurazila mas pravdu kazdy si mysli svoje *3*
-
buldoku doufám že jsi to nemyslela vážně protože každý má svuj názor prosím mohla bys mi odepsat jestli to myslíš vážně. *3*