Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nějáká druhá Hannah Montana, nebo co????????? *7* *7*
  • Ahoj! vím že mi nerozumí ale jsi strašně pěkná a talentovaná a myslím že hudba je určitě tvůj život v seriálu Violetta. I v reálném životě. no co dodat měj se pořád hezky. A hezký celý tvůj život. *14* *3* *14* *3* *4* *2* *15* *1*
  • Ale on este neskoncil aby si vedela
  • Hej ty lianka a martinka ti si kr*va kazdemu sa paci niekto ini pre kazdeho je najlepsi na svete niekto ini ale zato nemusis urazat mercedes ona neni naozaj taka aku hra dobre?!!!!!
  • ViolettaTini
    Závěrečný díl byl prostě ÚŽASNÝ nemám slov hned jsem si musela stáhnout tu písničku se mejor. *1* *15* *15* *14* *4* *3*
  • jak ludmila.
  • buldog ma pravdu. no a ty si ja ludmila.
  • anonym teraz posluchaj aty si kr*va a p*ča a aj de*il fuj ty si jak tota ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tomleta je fuj ale leoneta je super.
  • simon.taran
    Ok ale ja mám rad Viu len v 1. seríí zo seba robí trapku, ale v 2. je oveľa lepšia, len ako si stále farbí vlasy je veľmi divné. Martina Love Like Stoessel..... *4* *4* *4* *4* *4*
  • ViolettaTini
    Jo já s tebou souhlasím jen tak ti chci říct Violetta neskončila je jen opakování a potom začne 2.serie a na to se MOOC TĚŠÍM !!! *3* *1* *15* *3*
  • violetta je naj,naj,naj,naj,najlepšia nacelom celučičkom svete. proste vie všetko.je aj naj,najkrajšia.je ešte krajšia od kravi ludmili.ludmila je naj naj naj najhoršia na ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelom ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelučičkom stete. proste je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • Přesně tak.!!! ;)
  • NN, neskončila Violentan bude zase pokračovat jsou natočený ještě další dvě série.!! ;) Jo a ty anonyme co jsi psal jako poslední tak ty jsi píč*/koko* ;) :* Jo a ty jsi příšernej/ná pokud se ti to nelíbí tak zavři hubu tvoje názory nás nezajímají.!!!! ;)
  • BULDOG
    1.My víme že si napsala komentář jako že s tebou někdo souhlasí!
    2.Není to blblka ani pi*a !
    3.Nahlasím tě!
    4.Leon není koko*
    5.Jestli se ti nelíbi nechod na jeji profil a nam fanouškum je líto,že skončila Violetta nedělej nam to těžší!PS.:bez urazky tohle je muj nazor kdo souhlasi like *4* *10*
  • myslíte že už skončila Violetta nebo bude po prázdninách pokračovat? Já doufám že jo
  • Jo přesně. A Leon je k*kot!!
  • Je to uplně blbka největší proste p*ča, neumí vůbec zpívat. Nesnáším ten seriál! Ještě že už skončil!!
  • BULDOG
    Nechi tě urazit,ale když někoho nahlasíš tak to nejde na policii mojí kamaradku nahlasili a měla zákaz přistupu na Miley Cyrus na 1 rok,takové případy policie neřeší..... *4* \nebo jo?
  • a už simon prestan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit