-
simon ničosom zabdla a modelka
-
a simon martina stoessel jeta naj krajšia speváčka a tanečnica a herečka a ti onej nič radžej nepíš ti na hlavu *1*
-
simon. taran radžej bud ticho lebo nič neviš o martine stoessel tak čo sa robíš ti somár neviem prečo píšeš trapné veci spametajsa konečne ti somár
už neviem čo mám napísať tak ťa nemám rada že až a o martine nikto nebude písať škaredo labo ta nahlásím polície na číslo 158 alebo 112 teraz určite nemáš čo povedať ti somár -
miluji serial VIOLETTA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
NENÁVIDIM-LUDMILU(jen v serialu)
miluju-VIOLETTU,LEONA,NATY,FRANČESKU,KAMILU *14* *14* *14* *14* *14* -
Ano Violetta je ten NEJLEPŠÍ seriál na celém světě !!! *14* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *15*
-
Miluju Violettu :D, nejlepší seriál na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
lásaka ona je tvoje lasaka????
-
Promin ale.....sem si jistá že nepříde jestli to chápeš ona neni češka *3*
-
Milujiu Martinu Stoessel Moc Moje LáSAKA Miluju Tě Tini *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *3*
-
ja nanci horvathova kcem abi si prisla na moje narozki a zavolaj si leona max napa a ludmilu a francesku a tomasa teba nati andzi a pabla no a cislo domu189 virazis utorok a prides stredu napisala deniska a nanci a vivijenka a ja deniska milujem max a ja nanci leona vivijenka tomasa to poda teba sme si dali prezivki ja nanci mam violetta a vivijenka franceska a ja denisa lumila
-
Robí zo seba najväčšiu trapku na svete, a vlastne ona aj je nohy ako ihla hlas ako prasa a postava ako somár.... *11* *11* *11* *11*
-
Děkuji to ty taky,myslím že každý je něčím vyjmečný,at je chudy a nebo taky bohaty kazdy ma v sobe neco kouzelneho co ho děla,krasnym vtipným a jeste nekdy tvrdohlavym ale to sme snad vsichni *1*
-
Jsi vážně hodná taky si myslím,že každý má své sny a taky všem přeji aby za ně pojovali a zkoušeli si je zplnit. *1* *3* *15*
-
Prosím LIKE na túto stránku, môžete sa tam zabaviť a vidieť nové fotky Martiny. *4* https://www.facebook.com/pages/Martina-Stoessel-3/392769387531469?ref=bookmarks
-
Martina stoessel,zacinala jako 14 letá,kam to dotahla ted je profesionalni zpevacka chodi na turne ja sem taky zpevacka no zacinam jako novacek beze zpevu ani ja neumim zít Martina si to zaslouzila dře na sobě tvrdě maká a stala se z ni superstar:-) doufam ze i vy se stanete krasne,sebevedome,milé,slecny ktere budou mit svuj cil zpev tanec atletika a ja nevim co jestě dodat preju hodne stesti VŠEM mladym starym chudim bohatym *4*
-
Aj ja ju mam rada lili
-
Caw Ela!!! Si tu?
Mimochodom ja mám veľmi rada Martinu Stoessel a aj Violettu je super!!! -
Dala som LIke a je to fakt dobré
-
ale vlasten Leon je Jorge nie...
-
Moc diik super stranka like sem dala