Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi Pako tak to hraje v serialu ty snad vyš jaká je doopravdy? Tak drž příště hubu jo!! *16*
  • Ja sem jeji nejvecsi fanusicka a sem taky znameni beran
  • Ja ji mam najradsej a taky sem znameni beran
  • ViolettaLeon
    Nelíbí se ti??!! Nekomentuj!!!
  • simon.taran
    Já ji nenávidim stále jen Leone já tě miluju a dokola. Mercedes je super ale Martina ona je prostě K _ R _ A _ V _ A.
  • Nechápem toho kto nemá rat violettu. *8*
  • Martina Stoessel je vzdy krásna.
    *4*
  • Martina je super!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Dělá ti vrelkou radost nás tu urážet?????:(
  • BULDOG
    Myslíš že nám je příjemné když nam rikás ze sme debilové myslim ze by ti to taky nebilo príjemne tak prestan bezduvodne urazet lidi my mame city *10* PS.:nezabívete se tim co rekla tady Anička ja vim ze vy ste uzasni fandove martini a jinich.... *4*
  • Martina nechodí s nikým vy debilové *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Je zajímavé, že najednou všichni tak "zmoudřely" co sem MelisssaDV přidala svůj koment...
  • Nechapem ako jedna otazka moze vyvola taky rozruch, podla mna nema cenu sa hadat za nieco co nevieme presne tak naco to rozoberat...
  • Svatá pravda Ančo *1*
  • nebudeme se hádat chodí prostě s Jorgem
  • umim zpívat jako ona proto že je super *14*
  • ViolettaTini
    Přesně tak mám taky svůj názor já si myslím,že nechodí s nikým. *3*
  • si užasna *15* *15* *15*
  • *9* Já nevim jestli chodi jorge s nakou stephie ja to nevim jestli je to pravda, ale..... myslim ze když se kouknete na martina stoessel y jorge blanco tak radek pod je ona s juanem takže sem se na to koukla a ani na jedne fotce se nelibaly za to s jorgem tam mela hodne fotek jak se libají *2* ja sem fakt zmatena lidi kazdy si mysli svoje a at si za tim stoji jako ja si stojim za timhle komentarem......ja vim nekdo vi a nekdo nevi
    ale to je život kazdy ma svuj styl koho miluje nikdo si nevybere do koho se zamiluje,je to proste tak *4* A sem si jista ze kazdy se nekdy do nekoho zamiloval a miluje ale nikdo to nechce priznat ani ja ne ale ja nikoho nemiluju,ale bohuzel kazdy se zamilovava kazdy ma proste ten svuj styl nekomu se libi tlusty\hubeny a martine se libí bud jorge nebo juan a je to její věc nikdo se jen tak nezamiluje jak potka pravou lasku už se ji jen tak tak nevzda a vim ze tohle je zprava kterou neberete tak vazne ale prominte mi tohle je proste takový muj nazor za kterým si budu stat prominte mi jestli sem vas timhle urazila je mi to moc lito ale ja s tim nic nenadelam sleduji jak se tu hadate a je mi to lito tak sem napsala tenhle komentar abychom si uvedomili ze mi nejsme hlavni ale violetta(martina) ma svuj život aby si vybrala s kým chce být je mi to lito AHOJ *4*
  • *jmenuje,*si.Ta klávesnice je idi*tská!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit