-
Ahojte všechny fanynky Violetty
je tady stránka kde se dozvíte různé zajímavosti o Violettě atd. ( třeba dabing - kdo má z herců stejný hlas jako Violetta atd. ) tak Lajkuje a budu ráda za vaše komentáře a lajky - https://www.facebook.com/pages/Violetta-zajímavosti/325461354245673 -
Ale,on není arogantní sobec jenom to ma ve scénáři *10*
-
Martino. Usted es un muy buen cantante. Quiero cantar como tú. Ellos realmente tiran a Jorge. Siéntase libre para caminar con él, dejar que todos vean que eres muy feliz. *14*
-
umí nádherně spívat tančit a být dobrou herečkou *3* ve violettě *14*
-
chtěla bych být jako ona Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14*
-
Jestli,že je Leon arogantní sobec tak ty jsi PAPEŽ !!!!!!! A jestli je Tomas lepší než Leon tak jsi i PREZIDENT !!!!!! *11* *16* *12*
-
Tomletta je nejlepší a kdo s tím má problém je to jeho problém! Leon je arogantní sobec!
-
Bývam na bernolákovej12 strašne by som chcela sa päťkou stretnúť som jej naj faninka Paulinka polačková skvelý serial
-
prosimte umis psat napsala si: je špatně a mat
-
Jo přesně tak si to myslím já . *3*
-
Violetta is bad and mad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Violetta si zaslouží leona ne Tomáse .tomás je blbý že chodí s ludmilllou. Violetta mám ráda . *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *6*
-
Promin ale ja sem taky videla vsechny dily i pisnicky a nepovazuji se za jeji nejvetsi fanynku sou i jine ktere maji a znaji doknce ji nazivo
-
Violetta dobrý seriál neříkám že je špatnej ale znám i lepší!!!Violetta je skvělá blbost *1* *1*
-
Ona sa vo violette nevolala violetta benassi ale violetta castillo!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jsem její největší fanda. Viděla jsem všechny díly a její písničky poslouchám pořád. Jo a nevíte jestli měří 179cm? Mně se to zdá nějak moc.
-
holky kdo jste ještě neslyšeli písničku SI ES POR AMOR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak si ji hned poslechněte protože podle mě je úžasná a strašně se mi líbí. MYSLÍM že asi každý už slyšel všechny její písničky *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* teda aspon já jsem slyšela všechny *3* *3* *4* *4* *5* *5*
-
Přesně tak BULDOG MÁ pravdu všichni co jí mají rádi jsou její fanoušci,ale nikdy se neurčí fanoušek číslo 1. *3* z
-
No a co nezname na to že si jeji nejvetsi fanynka sou i vetsi fanynky nez ty ja to nejsem ale nekdo ma jeji plakaty,fotky, atd. *5*
-
ja ju tiez zboznujem.