Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaLeon
    Tak se z toho podělejte, že jim přejem aby byli spolu!!!!! M+? to myslela v dobrým a nechtěla, aby jsme se hádaly!!!
    A přidejte zdroj nějaké stránky, kde je napsáno že Tini a Pedro spolu něco měli nebo mají!!!!
    Sorry nic ve zlým!! *3* *3* *4*
  • Přesně, NIKDY SPOLU NEBYLI, NEJSOU A NEBUDOU!!!Fakt nevím kde na to přišli...
  • Tak asi to bude sečteno ted ale vetsina ma pravdu ja vim ze chcete aby choodila s jorgem ale chodi s pedrem lanzanim *7* *4* *3*
  • Konečně někdo normální, kdo taky ví že Tini a Jorge spolu nikdy nebyli, nejsou a nebudou......nechápu kde k tomu všichni přišli, vždyt na každé lepší stránce je jasně napsaný že spolu nejsou *3*
  • ViolettaLeon
    Bylo něco!!! Možná už není ale bylo!!
  • Sofii1
    Za to ze je to pre vas vsetkych dokonaly par nemusi to byt pravda, ja som kukala na google a bolo tam tini a juan pedro nie jorge
  • simon.taran
    Prestaňte tu písať M a J oni spolu nechodia Jorge má dieťa s neakou Stephie Camarena. M a J Nič a nikdy ani nebolo.
  • M+J

martina a jorge *14* *4*
  • M+J
    Martina Stoessel a Jorge Blanco
  • dekuji za odpovedi pockame do zitra v 2:10 secteme hlasy *4*
  • M+P.Ano takhle to doppravdy je!
  • ViolettaLeon
    JO a jak se ten časopis jmenuje????
  • ViolettaLeon
    M+J=♥♥♥♥♥♥♥♥ *14*
  • ViolettaTini
    M+J= love *14*
  • Tak holky a kluci,ja vážně nevím s kým chodí ja se kouknu na gogle :-)
    Prosim takže kdo si myslí že martina je s pedrem napiše M+P
    a kdo si mysí že je s jorgem at napíše M+J a potom se vyhlasime vysledky tak už se nebudeme hádat *4*
  • já vím ono to nereaguje :-(
  • Najkrajšie tam spieva violetta a s chalanou leon.Je to pravda.
  • Když v se v časopisu objevi článek ze Tini a Jorche byly na dovolene to neznamená že tam byly sami... A já ten casak mam a bylo to tam
  • ja si nevimišlim ViolettoTini *10* *16* *10*
  • pobede o 14:20 to opakuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit